Electric Concept te echipeaza cu becuri LED!

Despre becuri LED – Ce este mai exact un bec cu LED?

Trebuie sa stiti ca unele becuri LED sunt lampi cu incandescenta si emit lumina prin energizarea filamentului. Se compune dintr-o baza, un balon de sticla evacuat sau umplut cu gaz inert si un filament in interior. In lampile cu halogen, evaporarea filamentului este prevenita prin procesul chimic de redepunere a vaporilor de metal din filament.

Informatii privitoare la avantaje

becuri led

Confruntate cu noile variante de becuri LED mai bune, becurile cu incandescenta (care au fost utilizate pe scara larga in societate) si-au pierdut treptat teritoriul. In ultimii ani, au aparut becuri cu led, pe care le puteti comanda pe electric-concept.ro.

Initial, becurile obisnuite (incandescente) au fost imbunatatite si vandute in doua variante: B si C, dar treptat, au fost inlocuite cu alte produse, care erau foarte moderne si erau numite becuri LED.

Aspectul luminii poate fi reglat. Noile modele de bucuri led aduc cu sine o functionalitate relativ noua, respectiv optiunea care permite setarea si ajustarea libera sau in trepte a culorii luminii emise. Astfel, poti alege intre o lumina alba calda sau neutra, deoarece aceste becuri iti permit si alegerea unor culori diferite de alb pentru a crea ambientul dorit.

Acestea sunt ecologice – deoarece nu contin substante toxice si intregul bec este reciclabil, putem intra in procesul de reciclare si reutilizare fara oprire.

Durata lunga de viata – acestea sunt cele mai lungi durate de viata de pe piata. Daca LED-ul clasic poate fi utilizat timp de 1000 de ore, durata de viata a LED-ului poate ajunge fara probleme la 40.000 de ore.

Cumparati online la reducere

Electric-concept va ofera o varietate de becuri cu tehnologie noua. Toate modelele de becuri si metodele de reglare pot elimina durerile de cap sau durerile de ochi. Intrati in magazinul nostru online: https://electric-concept.ro/Becuri-Led si alegeti modelul care va place!

Postați comentarii