Cum alegem manusile de box ideale

Daca si tu iti doresti sa ai sanse mai mari de victorie in ring si sa iti dobori adversarii din ring, te invitam sa alegi cu incredere gama de echipamente sportive de la Knockout Store.

Aceste echipamente sunt realizate exclusiv din materiale de calitate ridicata si ofera o protectie ridicata impotriva accidentarilor. Echipa noastra iti vine acum in ajutorul tau cu gama de manusi de box de calitate de box.

Pentru antrenamente reusite ai nevoie de manusile ideale care sa fie de marime potrivita pentru tine. Marimea se calculeaza in OZ – uncii si este direct proportionala cu greautatea si inaltimea ta, dar si cu circumferinta pumnilor tai.

Mai trebuie sa ne uitam cu atentie si la calitatea materialelor – aici ne referim la pielea naturala sau cea artificiala. Dar si la calitatea spumei manusilor. Spuma cu cat este mai densa cu atat mai mult va absoarbe socurile loviturilor.

Manusile realizate din piele naturala ofera un grad ridicat de protectie si sunt mai durabile pentru ca tu sa te poti antrena la standarde inalte si sa iti faci KO adversarii din ring.

Echipa Knockout Store iti vine acum in ajutorul tau cu gama completa de saci de box profesionali din piele naturala si artificiala pentru ca tu sa te antrenezi in cele mai bune conditii.

Mai trebuie sa intelegi ca manusile de box se mai aleg si dupa tipul lor. Aici ne referim la manusile pentru sac care sunt recomandate exclusiv pentru antrenamentele la sac. Mai apoi gasesti manusi de box realizate pentru sparring sau antrenamente uzuale. Ele sunt foarte des intalnite la incepatori.

Dar pentru cei avansati recomandam manusile de box de competitie realizate din piele naturala si inchidere cu siret.

Pentru a-ti echipa cat mai bine sala de lupte sa ai parte de antrenamente reusite alaturi de sportivii tai iti recomandam cu incredere gama de saci de box profesionali de la Knockout.

Postați comentarii