Despre gama de servicii de debitare laser

Daca ne dorim sa avem parte de o sudura calitativa prin care sa ne facem treaba cat mai bine, avem nevoie de un proces de sudare de tip MIG/MAG care este simplu de utilizat, iar rezultatul va fi un cordon foarte rezistent si neted, avand o viteza de sudare mai mare fata de alte procese. Echipa Laser Processing va vine acum in ajutor cu gama de servicii profesionale de sudare pentru proiecte reusite.

Avem în permanență în minte procesul de îmbunătățire continuă prin care încercăm să răspundem așteptărilor dvs. în condiții de calitate și reducerea costurilor de producție. În ceea ce privește calitatea, îndeplinim cerințele de standarde internaționale privind structura specificată în standardul PN EN ISO 3834-2. În plus, ne concentrăm pe calitatea vizuală înaltă a sudurilor. Mulți dintre voi alegeți metoda TIG datorită calității sudurilor, însă aplicarea metodei TIG este legată de eficiență mai mică, comparativ cu metodele MIG / MAG aplicate.


Iata cateva avantaje majore ale procesului de debitare laser:


Tăierea cu laser este rapidă în comparație cu alte tehnici tradiționale de tăiere. Ținerea piesei de metal este mai ușoară la tăierea cu laser decât la tăierea mecanică. Tăieturile obținute prin laser sunt mai precise decât se poate face cu orice altă metodă de tăiere a metalelor. Este tocmai motivul pentru care tăierea cu laser este preferată în industriile care necesită o dimensiune absolută exactă a metalelor ca rezultat.


În procesul debitarii laser, metalul nu intră în contact direct cu alte metale pentru a facilita tăierea. Prin urmare, metalul este tăiat mai fin, fără contaminări. În procesele tradiționale în care căldura devine arma pentru tăierea metalelor, marginea metalului se deformează de obicei într-o oarecare măsură, dar tăierea cu laser vă oferă o tăiere metalică cu muchie fină.


Versatilitatea procesului vă permite să imprimați modele delicate pe diferite metale. Procesul de tăiere cu laser necesită mai puțină energie pentru tăierea metalelor decât alte metode tradiționale.

Sunt cateva avantaje ale procesului de sudare MIG/MAG precum – obtinerea unei suduri rezistente, mai ales in cazul materialelor subtiri. Gama de materiale ce se pot suda este una variata ca si grosimi.

Viteza de sudare este ridicata si vei obtine un cordon de sudura foarte neted. Aparatele de sudura MIG/MAG se bucura de emisii de fum reduse si iti da posibilitatea sa urmaresti baia de sudura in permanenta, intrucat lipseste zgura.

Daca vrei sa sudezi ca la carte doua bucati de metal trebuie sa ai in considerare ca iti trebuie sa ai cunostiinte in domeniu si sa ai la indemana cele mai bune instrumente.

Echipa Laser Processing iti vine in ajutorul tau cu servicii profesionale de sudare pentru ca tu sa poti obtine obiecte finite de calitate ridicata.

www.laserprocessing.ro

Postați comentarii