Cum alegi cea mai buna canapea extensibila pentru livingul tau?

O canapea extensibila presupune principala piesa de mobilier pe care livingul o gazduieste. Atunci cand se alege o canapea, trebuie sa se analizeze cu atentie camera, aspectul, design-ul, decorul si stilul.

Este important ca toate aceste detalii sa ofere incaperii armonie, motiv pentru care trebuie examinate cu atentie fiecare dintre ele.

Canapea extensibila pentru oaspeti?

Orice camera, daca este mobilata cu o canapea extensibila poate fi transformata foarte simplu intr-un dormitor pentru oaspeti. Dupa cum ii spune si numele, acest tip de canapea este multifunctionala: poate actiona atat ca o canapea simpla, cat si ca un pat, ceea ce este ideal pentru locuintele unde spatiul este mic.

Pe site-ul www.casaeduard.ro se pot analiza foarte multe modele de canapele extensibile. Site-ul pune la dispozitia celor interesati si o gama diversificata de paturi pentru dormitor.

Canapea extensibila: 3 criterii pentru alegerea potrivita

Primul criteriu de care trebuie sa se tina cont atunci cand se doreste achizitionarea unei canapele extensibile este dimensiunea ei, care bineinteles este raportata la marimea spatiului disponibil din living. Dimensiunea este un aspect foarte important, mai ales daca locuinta nu este una extrem de spatioasa.

In acest fel, daca livingul este unul mic, atunci se va opta pentru o canapea de dimensiuni mai mici, care sa nu ocupe foarte mult spatiu. Daca livingul este unul spatios, atunci proprietarii se pot gandi la o canapea mai mare, de trei locuri, sau la doua de doua locuri.

Al doilea criteriu presupune utilitatea canapelei. Inca de la inceput, proprietarii trebuie sa stabileasca care sunt functiile pe care vor sa le indeplineasca noua piesa de mobilier.

Paturi pentru dormitor | Canapea extensibila | CasaEduard.ro

paturi pentru dormitor

Functionalitatea unei canapele este esentiala. In ziua de azi, se pot gasi foarte multe modele de canapele extensibile, spre exemplu cele cu lada de depozitare sau cu manere ajustabile.

Al treilea criteriu este forma. Orientarea catre o anumita forma care sa se potriveasca perfect cu livingul poate sa fie putin dificila. Livingul este spatios? Atunci se poate opta pentru o canapea in forma de U sau L. In celalalt caz, daca este vorba de o incapere mai mica, atunci canapelele simple, drepte, sunt cea mai buna optiune.

Postați comentarii