Sfaturi in amenajarea livingului

Camerele de zi servesc scopuri diferite pentru diferite persoane. În unele case, ele servesc drept principală zonă de adunare pentru familie, în timp ce în altele sunt mai degrabă un showroom, utilizate doar când vine compania. Oricum ar fi, există anumite probleme care apar întotdeauna atunci când încercăm să amenajăm mobilierul de sufragerie. Consultați aceste sfaturi pentru așezarea mobilierului în camera dvs. de zi.

Noțiuni de bază despre camera de zi
Există câteva lucruri importante de reținut atunci când aranjați mobilierul de living:

Stabiliți punctul focal al camerei și aranjați mobilierul în jurul acesteia. În unele camere, punctul focal va fi o caracteristică existentă, cum ar fi un șemineu sau o fereastră, iar în unele, va fi ceva pe care îl veți aduce în cameră, cum ar fi un televizor.

Folosiți mobilierul pentru a crea arii de conversație. Oamenii ar trebui să poată vorbi confortabil între ei fără să-și încordeze gâtul sau să strige. Dacă camera este deosebit de mare, vă recomandăm să creați câteva zone de conversație diferite.

Nu uitați de fluxul de trafic. Lăsați suficient spațiu pentru ca oamenii să se plimbe prin mobilier, astfel încât să poată ajunge cu ușurință dintr-o parte a camerei în alta.

Trageți mobilierul de pe pereți. A avea toate spatele mobilierului care atinge pereții este una dintre cele mai mari greșeli pe care oamenii le fac în sufragerie. Așezând piesele mai aproape unul de celălalt, veți crea un cadru mai intim. Atâta timp cât spatele pieselor sunt terminate, nu există niciun motiv să nu le arăți.

Canapea și scaune – Acestea sunt adesea articole cu bilete mari, deci este important să se potrivească spațiului. Cel mai important lucru de făcut este să măsurați spațiul înainte de a cumpăra oricare dintre aceste piese. Nu doriți ca acestea să fie prea mari sau prea mici, așa că este mai bine dacă întocmiți din timp un plan de etaj. Schițați camera pe o bucată de hârtie milimetrică folosind toate măsurătorile adecvate. Încercați să puneți canapeaua și scaunele în câteva locuri diferite și să vedeți ce funcționează cel mai bine vizual și în ceea ce privește lăsarea spațiului pentru a se potrivi fluxului de trafic.

Covor – Utilizarea covoarelor de zonă este o modalitate excelentă de a defini zonele de relaxare, dar greșeala numărul unu pe care o fac oamenii în sufragerie este utilizarea unui covor de zonă prea mic. Amintiți-vă că toate mobilierele ar trebui să poată sta confortabil pe covor. Dacă spațiul nu o permite, asigurați-vă că cel puțin picioarele din față ale oricărei piese mari tapițate sunt pe covor.

(P) Pentru bucataria ta recomandam cu incredere gama noastra de blaturi de mobila Protege Parol

Măsuță de cafea – Măsuțele de cafea sunt piese practice care se găsesc adesea în centrul zonelor de conversație. Dacă alegeți să utilizați, nu uitați că înălțimea ar trebui să fie puțin mai mică decât înălțimea scaunului canapelei și scaunelor din jurul ei. Lungimea mesei trebuie să fie, de asemenea, de aproximativ o jumătate până la două treimi din lungimea canapelei. Dacă nu doriți să utilizați o măsuță de cafea, puteți încerca să folosiți câteva mese sau bănci mai mici pentru a obține același aspect. Asigurați-vă că nu sunt prea mici. Oamenii care stau în jurul lor ar trebui să se poată apleca pentru a pune jos sau pentru a lua o băutură fără a fi nevoie să se ridice de pe scaun. În același timp, asigurați-vă că lăsați suficient spațiu pentru picioare între scaune și mese: 14-18 inch ar trebui să facă trucul.

Alege si din gama noastra de chiuvete din Granit Blanco produsul ideal.

Postați comentarii