Cum alegi o perdea magnetica anti insecte

Odata cu sosirea primaverii, este foarte comun sa avem toate ferestrele deschise pentru a favoriza intrarea curentului si pentru a ameliora temperaturile ridicate ale acestui sezon. Cu toate acestea, acest lucru are consecintele sale, si nu este nimic mai neplacut decat patrunderea in casa a tantarilor, mustelor, moliilor si altor insecte.

Prin urmare, o solutie practica este de a plasa o perdea magnetica anti insecte, care ajuta la prevenirea patrunderii acestor vizitatori nedoriti.

Ce tipuri de perdele anti insecte exista?

In primul rand, inainte de a alege o perdea magnetica anti insecte pentru casa noastra, trebuie sa fim clari in legatura cu locul in care o vom instala, deoarece exista diferite tipuri potrivite pentru a fi amplasate la o fereastra sau, daca dorim, si la o usa sau balcon.

Dupa alegerea dintre fereastra sau usa / balcon, trebuie sa alegeti tipul de deschidere – care poate oferi o deschidere totala sau partiala. Retineti ca nu toate clasele de deschidere sunt potrivite pentru toate tipurile de ferestre si balcoane.

• Fixat: Potrivit pentru toate tipurile de ferestre, usi sau balcoane. Aceasta permite o deschidere totala.

• Extensibil: Acest tip de plasa de tantari, este indicat pentru ferestre, usi sau balcoane, permite doar o deschidere partiala.

Perdea magnetica anti insecte: La fel ca cele anterioare, ele pot fi instalate in toate tipurile de ferestre, usi si balcoane si permit o deschidere completa.

• Rulare verticala si orizontala: Aceasta perdea magnetica anti insecte functioneaza cu un sistem similar cu jaluzelele. Este una dintre cele mai raspandite si confortabile solutii, care are si avantajul de a ocupa foarte putin spatiu.

Rabatare: Potrivit pentru toate tipurile de ferestre, usi si balcoane. Deschidere totala.

Luarea masuratorilor

Atunci cand alegem cea mai buna perdea magnetica anti insecte pentru casa noastra, odata ce am decis tipul pe care il dorim (fix, rola, pliere, perdea sau extensibil), trebuie sa tinem seama de masuratorile ferestrelor, balcoanelor sau usilor noastre.

Postați comentarii