Cum să vă curățați mașina pentru a reduce riscul de infectare cu virusi

Curățați zonele pe care le contactați în mod regulat și igienizați-vă mâinile în fiecare oră. Unelele suprafețe din interiorul mașinii dvs. pot fi deteriorate de anumite substanțe de curățare – iată câteva sfaturi:

Vehiculul meu se poate îmbolnăvi de la infectarea cu virusi?

Nu se va întâmpla nimic cu mașina, camionul sau SUV-ul dvs. dacă virusii vor fi la bord. Dar dacă nu este curățat în mod corespunzător, vehiculul dvs. ar putea fi un pat fierbinte pentru virusi și germeni. Din acest motiv, vă recomandăm să folosiți dezinfectoare pentru mâini și dezinfectarea șervețelor pentru a șterge interiorul mașinii dvs. și orice altă zonă care ar putea fi considerată o zonă de atingere ridicată. O regulă bună este curățarea zonelor pe care le contactați în mod regulat și igienizarea mâinilor pe oră.

Acest lucru se aplică de două ori în cazul autovehiculelor de închiriat, vehiculelor de tip ride-sharing, inchirieri mașini, inchirieri biciclete si trotinete și taxiuri. Asigurați-vă că ștergeți orice zone pe care mâinile umane le ating de obicei. Acestea includ mânerele ușilor, zăvoarele ușilor, butoanele de blocare, centurile de siguranță și cataramele, butoanele ferestrei, oglinzile, butoanele radio și de climatizare și multe altele.

Încă un sfat:

 Nu vă recomandăm să păstrați o sticlă mare de dezinfectant cu pompita manuala în mașină. Acumularea de căldură poate provoca „fierberea” alcoolului din recipient, ceea ce duce la o dilatare a sticlei de dezinfectare. La rândul său, aceasta poate duce la scurgeri și o mizerie care va necesita un efort extins de curățare. Este o idee mai bună să transportați o sticlă cu dezinfectant de dimensiuni mai ușor de gestionat, care poate fi tinuta in buzunarul personal sau în apropierea dvs., indiferent dacă este în casă, birou sau in masinala drum.

Care este cel mai bun mod de a vă curăța vehiculul pentru a reduce existența virusilor?

Alcoolul funcționează cel mai bine în cabina automobilului sau a SUV-ului. Este cel mai curat cel mai folosit astăzi de producătorii de interioare auto. Nu trebuie decât să ștergeți rapid pentru a curăța majoritatea germenilor și amprentelor digitale. Săpun și apă vor funcționa, de asemenea.

Vă sugerăm să petreceți timp suplimentar pe volan. Volanul are de patru ori cantitatea de germeni găsiți pe un scaun mediu de toaletă, datorită tuturor fisurilor și fisurilor de pe jante și spițe, potrivit spuselor managerului de la aceasta vopsitorie auto in Bucuresti. Din acest motiv, vă recomandăm să folosiți șervețele dezinfectante pentru a curăța toate suprafețele de pe volan. Acestea includ comenzile redundante pentru radio, control vocal, control de croazieră, navigație și manetele de schimbare a paletei. Și nu uitați de maneta schimbatorului de viteze.

De asemenea, curățați cotierele pentru ușă și consol centrală, ecrane de afișare, orificii de aer condiționat și chiar „mânere de apucare a ușii”. Le atingi mai mult decât îți dai seama și ești îmbolnăvit de bacterii și ar putea transporta virusi. Vei fi foarte probabil surprins de cantitatea de murdărie pe care o vor ridica șervețele.

Spală-te des pe mâini

În cele din urmă, nu putem spune suficient: Curățați-vă mâinile în mod regulat. Chiar și după ce vă curățați vehiculul în mod corespunzător, dacă mâinile sunt murdare, puneți germenii chiar pe o suprafață deja curată.

Aceste sfaturi și bucăți de sfaturi de curățare a mașinii vă vor ajuta să vă păstrați vehiculul mai mult fără virusi si germeni decât dacă l-ați lăsat să se adapteze singur spune unil dintre mecanicii auto de la un service auto specializat in reparatii casete de directie. Nicio frecventa de curățare nu vă poate garanta că va protejeaza 100% de virusi, dar prin aceste sugestii, puteți ajuta la reducerea riscului de infecție sau răspândire. Bonusul este că mașina dvs. se va bucura de noul său statut de mașină curată.

Postați comentarii