Cum iti dai seama ca este nevoie urgenta de extractia maselei de minte?

La Elveto Dent, o clinica stomatologica din Bucuresti puteti beneficia de diferite tipuri de servicii stomatologice, printre care si cel de extractie masea de minte.

Maseaua de minte isi face aparitia in structura dentara odata ce se atinge varsta maturitatii (17-21 de ani) si creste in cea mai indepartata zona a maxilarului (in mandibula). In timpurile indepartate, molarul de minte avea rolul de a ajuta in procesul de masticatie, in contextul in care alimentele consumate erau mult prea dure (carne cruda, nuci etc.)

In prezent, oamenii si-au schimbat stilul de viata si alimentatie, iar corpul nostru a evoluat. Sunt situații în care maseaua de minte poate provoca probleme la nivelul structurii dentare.

Simptome clare ca este nevoie de o extractie a maselei de minte

Mai multe simptome pot anunta ca este nevoie urgenta de extractia maselei de minte. Prin urmare, imediat ce se resimt, este neaparata nevoie de interventia medicului stomatolog:

Clinica stomatologica din sector 2 |Extractie masea de minte | Elveto-Dent.ro

extractie masea de minte

  • inflamatie la nivelul maselei;
  • resimtirea unei dureri puternice in zona maselei de minte;
  • inflamatie la nivelul gingiilor;
  • manifestarea febrei;
  • manifestarea problemelor in ceea ce priveste procesul de masticatie;
  • formarea puroiului la nivelul maselei de minte;
  • manifestarea durerilor de urechi si de cap.

Toate aceste situatii sunt un semnal de alarma pentru oricine ca trebuie sa ia masuri urgente si sa apeleze la ajutorul unui stomatolog profesionist.

Oricine cauta un stomatolog pentru ameliorarea unei astfel de situatii, poate sa ia in considerare Elveto-Dent.ro, o clinica dentara din Bucuresti care ofera servicii stomatologice diverse.

Ce servicii pune la dispozitie clinica stomatologica Elveto Dent?

Clinica stomatologica din sector 2, Elveto Dent, pune la dispozita pacientilor sai o multime de servicii care le pot fi de un real folos in functie de necesitate: implanturi dentare, coroane dentare, extractie dentara, detartraj, fatete dentare, caria dentara, parodontologie, endodontie etc.

In concluzie, interventia unui medic stomatolog in ceea ce priveste extractia maselei de minte, dar si in cazul altor servicii dentare, este esentiala.

Postați comentarii