Cum iti poti da seama ca ai nevoie de un software CRM?

Pentru a se bucura de succes, o afacere trebuie sa fie foarte bine organizata si sa acorde atentia cuvenita clientilor si partenerilor sai. Astfel ca managerii care isi doresc sa poata administra intr-un mod eficient relatiile si interactiunile cu clientii si partenerii de afaceri, ar trebui sa implemeteze un software CRM in companie.

Acest software este o aplicatie de management al clientilor – CRM = Customer Relationship Management – ale carui roluri principale sunt de fidelizare a clientilor actuali si de atragere de noi clienti. Din acest motiv, sistemul CRM este unul necesar in orice domeniu de activitate.

4 semne ca o afacere are nevoie de un software CRM

Utilizarea de noi tehnologii si aplicatii de gestiune trebuie sa fie prioritara pentru toti managerii care isi doresc evolutia companiei lor, motiv pentru care serviciile si solutiile dezvoltate de AttoSoft.ro pot fi de mare ajutor.

Pentru cei care inca sunt sceptici la implementarea unor solutii CRM, existenta unor situatii carora nu le pot face fata sau de care nu pot profita ar trebui sa ii determine sa isi doreasca o imbunatatire a activitatii. Printre aceste situatii, care reprezinta de fapt semne ca afacerea are nevoie de astfel de soluti, sunt:

  • inregistrarea unor pierderi importante odata cu plecarea unui angajat din departamentul de vanzari: lead-uri, clienti, contacte;
  • informatiile esentiale, cum ar fi clienti, vanzari, istoric, sunt stocate pe hard-disk-uri sau diferite fisiere;
  • nu exista o colaborarea si sincronizare a activitatilor angajatilor din departamentul de vanzari, precum si intre departamente;
  • accesul la informatiile despre clienti, istoricul achizitiilor acestuia sau care sunt cele mai vandute produse, sunt foarte dificil de gasit si accesat.

Software CRM | ERP din Romania | AttoSoft.ro

software CRM

Utilizarea unui sistem CRM ajuta la organizarea si optimizarea activitatii, precum si la monitorizarea rapoartelor de activitate. De asemenea, un alt program util in administrarea unei afaceri si organizarea acesteia este sistemul ERP, care ajuta la planificarea resurselor companiei.

Unul dintre cele mai bune sisteme de ERP din Romania este cel dezvoltat de AttoSoft, care poate fi implementat in afaceri din diferite domenii. Astfel, dezvoltarea afacerii va fi mai usoara si mai eficienta.