Cum să ai agenți de vânzări mai performanți? Ia-le un POS mobil!

Soluția de plată MonePOS eficientizează munca din industria FMCG. Inovația produsă de AROBS asigură plăți digitale rapide, în doar 10 secunde. Interconectat cu un mPOS, soluția de plată facilitează tranzacțiile contactless, fără să folosească hârtie.

Cum este emis bonul?

Odată efectuată tranzacția, pe ecranul POS-ului portabil apare un cod QR, care prin scanare vă direcționează către bonul în format digital.  Faptul că orice tranzacție durează doar 10 secunde poziționează MonePOS ca cea mai rapidă soluție de plată de pe piață.

Folosind MonePOS, agenții de vânzări scurtează considerabil timpul petrecut la clienți pentru încasarea banilor. Digitalizarea plăților este o oportunitate care vă poate spori eficiența și profitabilitatea business-ului. Dimensiunea unui mPOS este mult mai redusă, aparatul este fiabil, iar conexiunea nu este condiționată de prezența unui cablu, ea se realizează ușor prin Bluetooth, USB sau WiFi, fără conexiune la internet. Încărcarea POS-ului mobil se face printr-un cablu clasic micro-USB, iar portabilitatea devine o caracteristică importantă a produsului, care devine un accesoriu permanent în munca agenților.

Opțiunea de a încasa digital plățile clienților vă avantajează pe termen scurt prin eliminarea drumurilor pe care agenții le fac pentru completări în achitarea facturilor, oferă transparență totală a încasărilor, reduce combustibilul consumat, iar pe termen lung previne uzura mașinilor.

Operaționalizarea MonePOS este simplă, iar interfața este user-friendly și ușor de folosit. Acceptarea plăților digitale într-un timp scurt de 10 secunde fluidizează munca întreprinsă de angajații industriei de mobilitate. Tranzacțiile efectuate sunt criptate și nu se stochează date ale cardurilor, asigurând securitate. De asemenea, mPOS-ul funcționează și ca un registru după efectuarea plăților, permițând navigarea în istoricul tranzacțiilor.

Soluția MonePOS se orientează către: utilitate și portabilitate, gândit ca un ajutor de a integra plățile digitale în industriile: FMCG, delivery, retail, HoReCa, piețe agroalimentare sau florării.

Banii cash se pot pierde ușor, dar MonePOS îi ține adunați și în siguranță.

Intră pe site-ul nostru și fă comandă-ți MonePOS: www.monepos.ro

Sau contactează-ne la unul din numerele de telefon:

Ciprian Fonoage-0741227627

Vlad Floareș-0752215263

Postați comentarii