Mobila Gradina-Mob-Shop.ro

Vrei sa ai o casa eleganta si moderna in care sa te poti bucura alaturi de cei dragi de mai multa relaxare? Vezi acum pe site-ul nostru gama de mobila de gradina de la Mob-Shop.ro

2 Tipul de mobilier
Odată ce ați stabilit cât spațiu aveți pentru mobilierul dvs. de exterior, trebuie să identificați ce tip de mobilier aveți nevoie pentru spațiu. Gândește-te la activitățile pe care le planifici. Multe case au o zonă de divertisment / de luat masa și, de asemenea, o zonă de relaxare separată. Desigur, acest lucru va fi determinat de cât spațiu aveți. Luați în considerare cine va folosi în mod obișnuit mobilierul și câți oameni trebuie să stați.

Ce tip de mobilier s-ar potrivi spațiului meu exterior?

Seturile în stil bistro cu două scaune și o măsuță sunt excelente pentru un balcon sau un patio de apartament și sunt ideale pentru o cafea de dimineață și o citire a hârtiei la soare.

Un cadru pentru masă este excelent dacă vă place să mâncați afară și să distrați foarte mult.

Un set de relaxare este ca și cum ai avea un alt salon, dar afară – o canapea cu scaune și cafea sau măsuță oferă configurația perfectă pentru conversație.

Hamacele și scaunele oscilante sunt din ce în ce mai populare și sunt completarea perfectă pentru un spațiu în aer liber. Vă garantăm că, odată ce vă aflați într-unul, nu veți dori să ieșiți.

Cine a spus că sacii de fasole sunt doar pentru interior? Există o mulțime de forme și dimensiuni de saci de fasole în aer liber, de la otomane și șezlonguri până la forma tradițională de lacrimă. Copiii și adulții iubesc deopotrivă sacul de fasole și, dacă spațiul este redus, acestea sunt o opțiune flexibilă, deoarece pot fi utilizate în interior.

Nu există reguli stabilite pentru selectarea mobilierului dvs. de exterior, dar este important să vă gândiți la stilurile și culorile mobilierului, deoarece ideal ar trebui să se amestece cu stilul dvs. de casă.

Dacă aveți o casă modernă cu linii curate, atunci cumpărați ceva de design similar, deoarece acest lucru vă va îmbunătăți fluxul interior-exterior. Dacă potrivirea interioară neutră nu este ceea ce vă place și simțiți că este necesară culoarea în decorul exterior, atunci alegeți-o. Aveți o mulțime de alegeri, așa că asigurați-vă că alegeți ceva ce vă va plăcea mult timp.

Pentru a vă asigura că veți obține longevitate din mobilierul dvs. de exterior, trebuie să fiți atenți la ce este fabricat mobilierul.

Pentru mobilier de exterior de lungă durată, căutați lemn mai dens, cum ar fi tec. Sunt durabile și ușor de întreținut, deoarece rezistă în mod natural apei. Teakul își va schimba culoarea în timp din cauza soarelui, așa că rețineți acest lucru. Alte soiuri de lemn tind să aibă o întreținere ridicată, deoarece trebuie sigilate în fiecare an. Dacă vă plac mobilierul din metal, căutați altele acoperite cu pulbere cu finisaje rezistente la UV și articole de protecție rezistente la rugină pentru longevitate.

O mulțime de mobilier în stil rotun este acum realizat cu o rășină poli, ceea ce înseamnă că este rezistent la intemperii și poate rămâne în aer liber tot timpul anului.

Descoperiti si gama de mobila de living Mob-Shop.ro

Postați comentarii