Cum sa alegem sacul de box Knockout

Orice sala de fitness sau de lupte precum cele de Box, Kickbox, MMA are nevoie de un sac de box de la Knockout Store pentru ca sportivii sa se antreneze la standarde inalte si sa ramana in forma. De aceea este important daca si tu administrezi o sala de fitness sau de lupte sa alegi cum trebuie sacul de box de la Knockout.

Daca si tu vrei sa iti echipezi sala cum trebuie, Knockout Store iti vine acum in ajutorul tau cu acest ghid despre alegerea sacului de box potrivit pentru tine pentru ca tu sa faci doar cele mai bune alegeri.

Sunt mai multe tipuri de saci de box din care sa poti alege – aici ne referim la acei saci de box cilindrici care sunt cei mai uzuali fiind realizati din piele naturala sau artificiala, agatanduse de tavan. Ei sunt foarte buni pentru antrenamentele in care vrei sa iti antrenezi foarte loviturilor de pumn si picior.

Pentru kickboxing si exercitii specifice artelor martiale recomandam cumpararea unui sac de box de la Knockout de tip cilindric.

Dar daca vrei sa iti antrenezi viteza de lovire si reflexele iti recomandam sacii rapizi pentru aceste modele de antrenamente.

Mai trebuie sa te uiti si la volumul sacului de box si greutatea lui – ei pot sa varieze de la 30 pana la 60 kg.

In aceasta categorie mentionam modele cu diametru de 35 – 40cm si inaltime de peste 1m.

Pentru antrenamente cat mai bune iti recomandam sacii mai usori care se misca putin mai rapid cand ii lovesti doar pentru ca tu sa iti antrenezi reflexele si sa devii un luptator mai bun atat pe partea de atac si cea de aparare.

Mai trebuie sa ne uitam la materialele din care sunt realizati sacii de box – aici ne referim la pielea naturala sau cea artificiala si care sunt umpluti profesional. Multi saci de box sunt umpluti cu spuma sau resturi textile pentru o rezistenta buna la impact si sa eviti accidentarile.

Iti recomandam si gama de casti de box profesionale de la Knockout pentru o protectie ridicata.

Postați comentarii