Cum sa alegi Becuri LED pentru o eficienta maxima!

De stiut despre becuri LED

Alegerea de a folosi becuri LED noi poate economisi pana la 50% la facturile de energie electrica. Exista din ce in ce mai multe discutii despre economiile personale pe care le putem efectua in fiecare zi, dar de multe ori ne temem sa alegem optiunea mai scumpa astazi, dar aceasta ne va aduce economii in viitor. Odata cu aparitia becurilor cu LED-uri si a tehnologiei de iluminare bazate pe LED, consumul de energie electrica in casa a devenit din ce in ce mai mult un subiect de discutie.

Becuri cu LED si becuri traditionale- ce sa alegi?

becuri LED

Becuri cu LED-uri au aparut recent pe piata si devin din ce in ce mai disponibile, oferind in acelasi timp un numar mare de avantaje. Deoarece becuri LED au eliminat aproape complet becurile traditionale, sistemele de iluminat cu becuri LED vor ocupa din ce in ce mai mult piata si vor oferi mai multe avantaje pentru a le sprijini utilizarea. Au fost multe discutii despre cum sa recuperati investitia in utilizarea becurilor cu LED-uri si cum aceste investitii va vor aduce beneficii economice doar pe termen lung. Sa facem o comparatie simpla intre becurile LED si becurile economice pentru a intelege diferentele si avantajele celor doua.

Analizand rapid tabelul de mai sus, putem vedea clar avantajele becurilor cu LED comparativ cu becurile economice.

Practic, pe langa faptul ca puteti economisi bani cumparand becuri LED, acestea va vor oferi si avantaje de calitate (lumina mai puternica, durata de viata mai lunga).

Unghiul luminos al acestor becuri LED

Un alt criteriu pe care sa te bazezi atunci cand alegi astfel de becuri cu tehnologie LED este unghiul de iluminare.

Comparativ cu becurile cu incandescenta care emit absolut lumina in toate directiile, aceste becuri au limitari mult mai mari. Desi nu toate becurile au unghiuri de iluminare satisfacatoare, majoritatea producatorilor incearca sa plaseze LED-uri pe toata suprafata utilizabila.

Postați comentarii