Cum sa iti surprinzi placut partenerul in ziua nuntii

Tuturor ne plac surprizele, iar acestea pot face memorabila ziua nuntii. Astfel, vei condimenta fericitul eveniment si il vei face special pentru partenerul tau. Iata cateva idei de care poti tine cont pentru a-ti suprinde placut partenerul in ziua nuntii. Desigur, pentru a fi bine primite, va trebui sa fii creativ si sa nu scapi din vedere preferintele lui.

Trimite-i un biletel cu un mesaj dragut

Desi este un gest clasic si vechi, ramane de aur! Un biletel cu un mesaj sincer scris din inima va topi inima partenerului tau. Scrie ceva ce stii ca ii va face placere si trimite-i mesajul prin domnisoarele de onoare, prin organizatorul de nunta sau prin receptie – daca, de exemplu, ati ales un restaurant nunta Predeal care apartine unui hotel.

Concepe un jurnal de nunta sau un album de insemnari

Este o surpriza la care ar trebui sa incepi sa lucrezi cu ceva vreme inainte de eveniment. Include aici ganduri despre clipele memorabile petrecute impreuna, fotografii cu voi doi, momentele distractive, suveniruri, biletele si orice altceva. Nu uita sa mentionezi motivele pentru care iti iubesti partenerul.

Graveaza verighetele

O modalitate simpla de a-ti surprinde partenerul este sa iei verighetele fara ca acesta sa stie si sa le gravezi. Poti scrie pe ele data zilei in care v-ati cunoscut, data nuntii, numele voastre sau orice altceva care inseamna ceva special pentru voi.

Inregistreaza un mesaj video

Inainte de nunta, inregistreaza un mesaj video pentru partener din partea ta sau a prietenilor. Poti difuza acest film in timpul nuntii, sau daca stii ca persoana draga de langa tine este foarte emotiva, alege un moment privat pentru a i-l arata.

Adu la nunta un invitat supriza sau performeaza chiar tu

Daca partenerul tau are un cantaret preferat, adu-l la nunta pentru a-i dedica melodia favorita. Nu trebuie sa fie un spectacol complet, ci doar cateva minute. De asemenea, ai putea recita o poezie pe un fundal muzical romantic sau, daca te pricepi, danseaza pentru partenerul tau. Poti chiar sa organizezi un dans dragut in grup, cu domnisoarele sau cavalerii de onoare.

Personalizeaza accesoriile sau vestimentatia

Indiferent daca vei alege un mesaj gravat pe batista, pe cravata, pe jartiera, pe pantofi sau chiar si pe unghii, poate fi o supriza placuta pentru partenerul tau. Alege ceva cat mai simplu, scris de mana sau cu litere inclinate.

Pregateste un slideshow

O mica retrospectiva a celor mai frumoase momente din viata voastra de cuplu sigur va face ziua nuntii mai frumoasa. Poti incepe cu fotografii din copilaria partenerului tau si continua cronologic pana la momentul in care v-ati intalnit.

Ofera-i in dar un accesoriu superb pentru tinuta de nunta

Daca partenrul nu are deja acel accesoriu, fa-i o supriza placuta si daruieste-i-l in ziua nuntii. Poate fi ceva mic si discret precum o brosa eleganta, o pereche de butoni sau un ac de cravata.

Planifica o vacanta

Daca inca nu ati reusit sa va planificati luna de miere, o vacanta dupa nunta va fi o surpriza placuta. Fa rezervarile necesare pentru biletele de avion si cazare si asigura-te ca amandoi aveti concediu in acea perioada.  Este un dar surpriza pe care il poti face in noaptea nuntii – sigur va fi bine primit!

Postați comentarii