Cum sa treci de la botine la sandale in 3 pasi?

Anotimpul rece este abia la jumatate, iar femeile se pot incalta in cizme sau botine cu toc, care sunt disponibile intr-o varietate de modele. Cu toate acestea, nimic nu le impiedica pe acestea sa se gandeasca la vara si la o incaltaminte mai lejera.

Astfel ca, de ce nu, pot incepe chiar sa se pregateasca pentru sezonul cald, astfel incat trecerea de la botine la sandale sa nu fie una brusca sau sa le ia pe nepregatite. De aceea, in continuare sunt prezentate cateva sfaturi pentru femeile care isi fac deja planul pentru vara.

  • Imbogatirea garderobei cu noi perechi de sandale

Conform proverbului romanesc „taranul isi face iarna, car si vara, sanie”, si femeile pot sa isi pregateasca garderoba pentru vara inca din timpul iernii. Desi unele tendintele se schimba de la un sezon la altul, altele sunt mai longevive, iar unele modele de sandale sunt clasice, astfel ca nu se demodeaza niciodata.

In plus, in anotimpul rece exista posibilitatea ca femeile sa isi gaseasca perechea de sandale cu toc potrivita la un pret foarte avantajos, mai mic decat cel din timpul verii.

Botine cu toc | Sandale cu toc | LaFeteCochete.ro

botine cu toc

  • Informarea despre tendintele sezonului care urmeaza

Casele de moda deja au stabilit care sunt tendintele vestimentare si de incaltaminte pentru sezonul primavara – vara 2022. Chiar daca nu sunt inca foarte multe informatii in publicatiile de moda nationale referitoare la aceste aspecte, mediul online este o resursa nelimitata. Astfel ca oricine poate gasi informatii legate despre ce se poarta in materie de sandale in 2022.

  • Pedichiura, mai importanta la sandale decat la botinele cu toc

De asemenea, o pereche de sandale trebuie sa fie insotita si de o pedichiura frumoasa, acest aspect nu trebuie neglijat, in special vara. Tocmai de aceea, ingirjirea picioarelor si pedichiurii trebuie sa faca parte din ritualul de pregatire al fiecarei femei pentru sezonul cald.

Chiar daca doresc sa se pregateasca pentru vara cu o noua pereche de sandale sau inca se bucura de iarna, dar au nevoie de o pereche de botine, femeile isi pot gasi perechea dorita de incaltaminte in magazinul online LaFeteCochete.ro.

Postați comentarii