Cum se ingrijesc corect aceste lenjerii bumbac satinat?

Seturile de lenjerii din bumbac satinat iti vor imbunatati aspectul dormitorului

Punctul central al unui dormitor este patul. Tot in pat ne petrecem, in medie, aproximativ 8 ore dormind pe noapte. Astfel, am putea spune ca un sfert din viata ne-o petrecem dormind sau stand in pat. Tocmai din acest motiv avem nevoie de cele mai adecvate lenjerii de pat si accesorii.

lenjerii bumbac satinat

Seturile de lenjerii bumbac satinat se deosebes c de alte asternuturi datorita tesaturii si combinatiei dintre fibre. Bumbacul in combinatie cu poliesterul au ca rezultat o lenjerie de pat placuta la atingere si rezistenta la uzura. Aceste lenejerii sunt confectionate la noi in tara, intr-o localitate numita Pucioasa. Astfel, productia romanilor este apreciata la scara larga atat in tara, cat si in strainatate.

Gama de lenjerii din bumbac satinat de la Patone este diversa si are peste 100 de modele disponibile si care iti vor incanta privirea. Colorate, cu imprimeuri atractive si foarte placute vizual, aceste asternuturi se afla si la reducere. Pe site-ul www.patone.ro vei gasi un model care sa se potriveasca cu design-ul camerei tale. Tocmai de aceea, exista multe oferte si promotii valabile in fiecare luna de care sa te bucuri.

Pentru o viata cat mai lunga a asternuturilor tale, ingrijeste-le corect!

Avand in vedere ca lenjeriile de pat, pernele si pilotele intra in contact direct cu pielea, acestea trebuie spalate des si corect. Curatarea acestora odata pe luna este indicata pentru reducerea aparitiei de praf si acarieni. Acestia sunt daunatori sanatatii tale si pot provoca dificultati de respiratie.

Asadar, pentru seturile de lenjerii bumbac satinat se recomanda spalarea acestora ori de cate ori este nevoie, dar cu detergentii potriviti. Este de evitat clorul pentru ca acesta poate deteriora textura lenjeriilor si le poate lua si din stralucire. Astfel, daca nu vrei ca lenjeriile tale sa se decoloreze, nu folosi clor pentru ca este daunator textilelor.

Temperatura recomandata de specialisti pentru masina de spalat este de 30 de grade Celsius. Fiecare lenjerie de pat vin cu o eticheta cu instructiuni de spalare. Acestea trebuie respectate pentru o viata cat mai lunga a lenjeriilor de pat.

Postați comentarii