Cum te poate ajuta o vopsitorie de jante auto sa redai un aspect nou masinii tale?

Proprietarii de masini pot oricand sa apeleze la o vopsitorie de jante auto pentru a-si reconditiona o componenta esentiala din punct de vedere estetic a masinii, anume jantele. Daca acestea si-au pierdut culoarea si nu mai arata ca inainte, exista o solutie ideala: vopsirea acestora.

Jantele uzate, zgariate si decolorate degradeaza imaginea masinii, indiferent de cat de curata este aceasta. Achizitia unor jante noi ar presupune costuri destul de mari, motiv pentru care este mai bine sa se aleaga varianta de a le reconditiona.

Ce avantaje ofera o vopsitorie de jante auto proprietarilor de masini?

Daca se alege o vopsitorie cu experienta, asa cum este Studio Metal, jantele masinii isi vor recapata stralucirea de altadata si va parea ca au fost recent achizitionate. Aspectul initial va fi recuperat printr-o procedura meticuloasa si moderna de vopsire a acestora.

Prin folosirea unor materiale de calitate, se asigura un aspect stralucitor jantelor pentru mult timp. Dupa o astfel de reconditionare, proprietarul nu va mai trebui sa isi faca multa vreme griji cu privire la aspectul jantelor.

Specialistii de la StudioMetal.ro se asigura ca jantele sunt readuse la cea mai buna forma si ca imbunatatesc aspectul masinii. Fara pete, zgarieturi sau rugina, jantele vor straluci din nou si vor fi intr-o stare ideala pentru mult timp. Profesionistii se vor ocupa ca fiecare janta sa fie restaurata si sa multumeasca proprietarul.

Studio Metal | Vopsitorie de jante auto | StudioMetal.ro

vopsitorie de jante auto

Ce dezavantaje prezinta reconditionarea jantelor acasa?

Pe piata exista o multime de spray-uri care promit restaurarea jantelor la conditia initiala, insa acestea nu ofera rezultate similare cu cele obtinute in momentul in care se apeleaza la serviciile unor profesionisti.

Spray-ul nu rezista la diferitele conditii climatice la care sunt supuse jantele, iar intensitatea nuantelor se estompeaza treptat. In plus, spray-urile nu ofera o diversitate prea mare in ceea ce priveste paleta de culori.

Cea mai moderna modalitate de vopsire a jantelor este vopsirea in camp electrostatic, care garanteaza obtinerea unor rezultate impecabile, vopseaua fiind aplicata uniform si prezentand o rezistenta foarte mare, in comparatie cu metoda de vopsire conventionala.

Postați comentarii