Amanet de genti – locul in care sa mergi cand ai nevoie de bani

Persoanele care au in garderoba o colectie valoroasa de genti si au nevoie urgent de un imprumut, pot apela oricand la serviciile unui amanet de genti de lux. Unul dintre cele mai deosebite cadouri pe care il poate primi o femeie este o geanta scumpa, iar in situatiile financiare delicate aceasta se poate dovedi a fi o modalitate utila prin care sa se obtina bani rapid. Acest accesoriu poate deveni foarte usor o solutie salvatoare.

De ce e nevoie pentru a obtine un imprumut de la un amanet de genti de lux?

Pentru a putea obtine imprumut de la un amanet, o persoana are nevoie in primul rand de un obiect valoros. Geanta trebuie sa fie de firma si cel mai important, sa fie originala. Nu se poate amaneta un produs contrafacut, lipsit de valoare.

Daca se aleg serviciile unui amanet de ceasuri, o persoana poate renunta temporar la unele dintre cele mai pretioase ceasuri din colectia sa pentru a iesi dintr-un impas financiar. Amanetele accepta si alte obiecte de valoare, printre care bijuterii, electrocasnice, gadget-uri si chiar diamante.

Pe langa obiectul de valoare care va servi drept garantie pentru rambursarea imprumutului, persoana care se prezinta la amanet mai are nevoie doar de actul de identitate.

Amanet de genti de lux | Amanet de ceasuri | PremiumAmanet.ro

amanet de genti de lux

Contractul se intocmeste pe loc, fara a fi vorba de prea multa birocratie. Clauzele contractului sunt clare, iar solicitantul are la dispozitie o perioada pentru a inapoia suma primita, cu posibilitatea de amanare a platii.

Ce suma se poate obtine prin amanetarea unui bun?

Suma imprumutului depinde de categoria produsului, de valoarea acestuia si mai ales, de starea in care se prezinta. Indiferent de obiectul care urmeaza sa fie amanetat, specialistii amanetului efectueaza o evaluare atenta.

Acestia trebuie sa constate originalitatea produsului si starea. Daca produsul este deteriorat, se va obtine o suma mai mica decat daca acesta ar fi aratat impecabil.

Acest lucru e valabil in cazul tuturor bunurilor amanetate, nu numai in cazul gentilor. Se recomanda alegerea unui amanet cu comisioane cat mai mici, asa cum este in cazul PremiumAmanet.ro, uunde comisioanele incep de la 0.1%.

Postați comentarii