De ce este important sa valorifici, si nu sa arunci cartile vechi?

Printre cele mai importante lucruri care nu se arunca niciodata la gunoi se numara cartile. Exista diferite afaceri de tip cumparam carti pentru anticariat, care se ocupa de valorificarea corespunzatoare a cartilor.

Cartile reprezinta un bun de valoare, un bun cultural care nu se arunca la intamplare. Aruncarea acestora reprezinta o decizie deloc corecta pentru munca autorilor si a sutelor de oameni care au participat la procesul de creatie si la procesul de punere in vanzare.

Cartile vechi deschid noi lumi

Cartile joaca un rol semnificativ in viata cititorilor de toate varstele si indiferent de statutul social pe care il au. Cartile vechi pot fi valorificate in contextul in care nu mai sunt vazute ca si simple obiecte de maculatura sau reciclabile.

Cartile reprezinta un bun important pentru omenire, un bun cu o valoare culturala deosebita, fiind pline de cunostinte, lectii de viata si informatii stranse cu greu de autori sau cu povesti care le-au pus creativitatea la incercare.

Ziua mondiala a cartii, sarbatorita pe data de 23 aprilie aduce in prim plan importante pe care cartile o au in patrimoniul cultural international, fara de care cultura si civilizatiile trecute nu si-ar fi putut face cunoscute valorile.

Ce tip de carti poti valorifica? Din ce domenii si in ce stare sa fie volumele propuse spre achizitie?

Niciun domeniu nu este prea dificil sau prea obscur pentru cei ce se implica in activitatea de evaluarea si achizitionarea cartilor, iar aceasta categorie este foarte bine aspectata de reprezentantii Achizitii-Carti.ro.

Cumparam carti pentru anticariat | Achizitii-Carti.ro

Achizitii-Carti.ro

Volume din orice domeniu pot fi vandute pentru un pret corect, daca se afla intr-o stare foarte buna si daca au fost intretinute in mod corespunzator de catre proprietari.

Asadar, cartile vechi si noi din domenii precum literatura, domenii umaniste, stiinte exacte, dar si romane politiste sau de dragoste, dictionare si enciclopedii sau chiar cartile aparute cu ziarul, in diferite colectii sunt acceptate de catre Achizitii-Carti.

Acestia se deplaseaza la domiciliul clientilor si le face o oferta pe care nu o pot refuza, plata fiind efectuata pe loc, cash si fara alte implicatii ulterioare precum plata unor taxe si impozite.

Postați comentarii