De ce merită să zbori în afara sezonului estival în Egipt?

Planifici o vacanță în afara sezonului estival? Încearcă Egipt! Află despre cele 5 motive pentru care este una dintre cele mai bune destinații de vacanță în extrasezon!

Dorința de a prelungi vara și de a te relaxa, un mod de a te bucura de perioada toamnă-iarnă, de a profita de cele mai atractive prețuri – acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care vacanțele în afara sezonului devin din ce în ce mai populare. Egiptul este una dintre cele mai populare destinații de vacanță toamna, iarna și primăvara . De ce merită să mergi acolo pentru o vacanță în afara sezonului? Iată 5 motive pentru a pleca într-o vacanță Last Minute în Egipt .

Prețuri atractive pentru ultimele locuri

Unul dintre cele mai mari avantaje ale călătoriilor în sezonul scăzut sunt prețurile mai mici. Alegând o vacanta Egipt în extrasezon, poți căuta un sejur într-un hotel de înaltă clasă cu un sistem all inclusive, cu o reducere de până la 50%! Dacă găsești o astfel de ofertă Last Minute interesantă în Egipt, nu ezita să rezervi. Cele mai mari reduceri se referă, de obicei, la ultimele locuri din avion si hotel.

Vreme de vară chiar și în timpul iernii

Nu există o perioadă proastă a anului pentru o vacanță în Egipt! Datorită climatului tropical uscat, țara faraonilor este o destinație pentru tot anul. Sunt recomandate în special ofertele de la sfârșitul lunii octombrie până la mijlocul lunii aprilie. Acesta este cel mai bun moment pentru a scăpa de frigul din România. La sfârșitul toamnei și iarna, stațiunile egiptene se pot aștepta la 8 ore de soare și temperaturi în timpul zilei de peste 23 de grade. Serile pot fi mai răcoroase și cu vânt – așa că merită să pui ceva în valiza cu mâneci lungi.

Mai puțini turiști, aceleași atracții

Sezonul turistic în Egipt durează tot anul. Nu trebuie să te îngrijorezi că atracțiile hotelului sau locurile pe care vrei să le vizitezi vor fi închise. Poți petrece vacanța în Egipt în extrasezon, în același mod ca în iulie sau august, în plus, fără agitația din timpul verii. Aquapark-uri, piscine încălzite, animații pentru copii și adulți – hotelurile egiptene sunt pline de viață 365 de zile pe an!

Cel mai bun moment pentru a vizita

Vederea Piramidelor sau a Văii Regilor la peste 40°C în mijlocul verii poate fi greu de suportat pentru mulți oameni. Și este greu să-ți imaginezi o călătorie în Egipt fără a vedea aceste relicve impresionante ale civilizației antice cu proprii tăi ochi. De aceea merită să vizitezi țara faraonilor toamna, iarna sau primăvara devreme și, dacă îți permiți mai multe vacanțe pe an, poți opta pentru o vacanta Grecia în timpul verii. 

Timp pentru sporturi nautice

Perioada toamnă-iarnă și începutul primăverii este o perioadă perfectă pentru iubitorii de sporturi nautice. Poți face scufundări și snorkeling printre recifele de corali fabuloase pe tot parcursul anului. Chiar și în ianuarie, care este cea mai rece lună, temperatura medie a apei mării nu scade sub 20°C. Datorită vântului destul de puternic din timpul iernii (în special în Marsa Alam și Hurghada), se recomandă să alegi Egiptul pentru o vacanță Last Minute în afara sezonului pentru pasionații de windsurfing și kitesurfing.

Postați comentarii