Cat de mult te poate ajuta un psihoterapeut Bucuresti daca ai stari depresive

Dupa cum bine stim, in viata nu este vorba doar despre lapte si miere. Sunt momente dificile prin care trebuie sa trecem pentru ca uneori momentele grele ne fac mai puternici sau cel putin asa ar trebui sa fie. Suntem diferiti ca persoane si fiecare functioneaza diferit. Daca de-a lungul vietii ai avut poate traume si nu le poti depasi, la un moment dat, cand acestea se aduna, poti trece printr-o depresie. De altfel aceasta este si considerata boala secolului prezent. Sunt alti oameni care au facut pace cu trecutul, l-au lasat in urma si isi continua viata ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Functionam deci diferit si trebuie sa acceptam acest lucru.

Majoritatea oamenilor duc cu ei traume. Chiar daca una dintre cele mai importante practici in sanatatea mintala este ne mentinem o stare de constiinta in prezent, din pacate nu prea putem face acest lucru, atat timp cat nu ne putem impaca cu trecutul. Si nu vorbim neaparat de trecutul nostru, ci de trecutul generatiilor din spatele nostru. Fara sa ne dam seama, suntem influentati de radacinile noastre. Sa o luam logic. Bunicii nostri au trecut prin razboi, abuzuri, colonizare, lipsa tratamentelor medicamentoase, foamete, abandon. Parintii nostri au trecut prin stres, agresiune, abandon, revolutie, discriminare. Iar noi trecem prin depresie, anxietate, rasism, stres, tulburari de alimentatie, relatii toxice, perfectionism, bullying.

Sunt lucruri pe care ne afecteaza inca din generatiile trecute, iar daca nu incercam sa gasim curajul sa punem capat acestor traume, vom trai cu ele si ne vom victimiza in permanenta. Suntem mai puternici decat credem, doar ca, de multe ori nu mai vedem acest lucru.

In acest sens, un psihoterapeut Bucuresti ne poate ajuta sa gasim lumina de la capatul tunelului.

Daniel Ivan, psihoterapeut cu experienta in domeniu

A apela la ajutor este un prim pas de curaj. Poate ca de multe ori nu stim care sunt cauzele starilor noastre si ramanem blocati intr-o etapa care nu ne face deloc bine. Daniel Ivan, cu pagina danielivan.ro, ne poate veni in ajutor.

Are experienta in domeniu si stie pas cu pas ce trebuie sa faca pentru a descoperi cauza comportamentului nostru.

Chiar daca este din Bucuresti, cei interesati pot apela la el prin intermediul sedintelor online, care sunt la fel de productive. Indiferent de unde esti, poti apela la profesionalismul si experienta lui.

Lista de servicii pe care o prezinta este destul de vasta. Asta pentru ca nu toata lumea are aceleasi probleme cum nici rezolvarea este acceasi. Pot fi probleme de personalitate, de cuplu sau anxietate si depresie.

Cert este ca impreuna cu psihoterapetul Daniel Ivan poti gasi solutii privind starile tale, de a vedea de unde provine problema si de a gasi o cale de rezolvare. Acesta poate oferi psihoterapie individuala, terapie de cuplu, terapie de familie sau dezvoltare personala.

Asadar, daca simti ca lucrurile numai functioneaza corespunzator, poti cere consiliere de la un expert care te poate ajuta pas cu pas sa treci peste probleme si sa gasiti impreuna solutii.

Date de contact:

contact@danielivan.ro.

Postați comentarii