De ce sa alegi platbanda pentru proiectele in care ai nevoie de precizie?

Denumita si cunoscuta si sub numele de otel lat, platbanda este un material metalic ce se utilizeaza la scara larga de un numar tot mai mare de consumatori si specialisti. Se poate utiliza in constructiile particulare si este adesea folosit drept materie principala pentru confectiile metalice. Tu nu ai incercat inca sa o introduci in proiectele tale?

Platbanda reprezinta solutia viitorului in domeniul constructiilor

platbanda

Cum mentionam anterior, platbanda este un material de baza din domeniul constructiilor datorita otelului care ii confera o durabilitate si o rezistenta mai buna. In functie de modul prin care se obtine, aceasta are proprietatile diferite. Astfel, daca este realizata prin laminare la cald, aceasta va avea marginile rotunjite, deci este un produs ideal pentru domeniul constructiilor. Daca se obtine prin laminare la rece, marginile vor fi perfect drepte, iar functionalitatea sa principala va fi pentru realizarea unor piese necesare in domenii sau industrii in care precizia este importanta.

Totusi, indiferent care ar fi modalitatea de obtinere, platbanda ramane un material de constructie de baza, ce are o calitate inalte si o utilizare din ce in ce mai mare in randul pasionatilor de constructii.

De ce sa alegi acest material pentru constructiile tale?

Cum mentinam anterior, cand vine vorba de platbanda, aceasta are doua modalitati prin care se poate obtine, iar in functie de acestea, rezultatele vor fi diferite. Ambele tipuri de procese produc rezultate uimitoare, astfel ca totul depinde de necesitatile proiectului tau. Pentru a lua decizia cea mai buna, trebuie doar sa iti cunosti foarte bine miscarile si ce vrei sa faci.

Daca ai nevoie de un produs care are colturile perfect drepte si trebuie sa il introduci in proiectul tau, unde precizia nu trebuie sa lipseasca, platbanda obtinuta prin laminare la rece este solutia ta salvatoare. Desigur, rezultatele vor fi opuse in cazul procesului de laminare la cald.

Asadar, nu conteaza in ce conditii externe vei integra acest produs, caci duritatea nu va modificata si nici afectata. Daca ai nevoie sa execiti modificari, o poti foarte usor taia si gauri in functie de nevoi. Raportul calitate – pret al produselor de la Marola este unul corect si avantajos pentru consumator! Daca ai nevoie de proiecte de succes, te asteptam cu drag sa ne contactezi.

Share your thoughts