De ce sa angajezi un fotograf profesionist pentru nunta ta?

Nunta ta se va intampla o singura data in viata, deci este esential sa pastrezi amintiri de durata. Descopera motivele pentru a angaja un fotograf profesionist pentru nunta ta.

Esti in plina organizare a nuntii tale, cu toate intrebarile care vin cu ea. Ce buget ar trebui sa alocam fiecarui furnizor de servicii? Ce va fi cel mai important: cateringul, locul de desfasurare, DJ-ul? Ar trebui sa angajam un fotograf profesionist si/sau videograf? Evident, uneori este dificil sa determinati diferitele prioritati. 

Si in era digitalului si a smartphone-urilor iti spui ca fotograful nu este neaparat cea mai importanta pozitie. Cu toate acestea, amintiti-va ca nunta voastra se va intampla o singura data in viata. Prin urmare, este important sa pastram amintiri durabile din aceasta zi. Descopera in acest articol motivele pentru a angaja un fotograf profesionist.

El va sti sa aleaga cadrul potrivit si lumina potrivita

Arta incadrarii necesita indemanare si tehnica. Spre deosebire de omul obisnuit, fotograful profesionist stie sa se joace cu liniile decorului, sa echilibreze fotografia respectand regula 2/3 si sa aleaga punctul de vedere care va transcrie emotiile

Lumina este, de asemenea, un detaliu de luat in considerare in fotografie. Fie la biserica, fie la petrecere, este dificil sa faci fotografii frumoase in conditii dificile de lumina. Expert in domeniu, fotograful profesionist stie intotdeauna unde sa se pozitioneze, cum sa directioneze bliturile astfel incat rezultatul sa fie perfect.

El va sti sa profite de momentul perfect

Doar un fotograf profesionist va putea surprinde perfect detaliile nuntii tale. Un adevarat expert, fotograful va putea surprinde emotiile, micile momente in afara timpului din aceasta zi. Valoarea anumitor fotografii este de nepretuit: mama ta se uita la tine in departare, lacrimile ascunse ale bunicului tau, fiica ta care rade in hohote pe ringul de dans sau privirea iubitoare pe care ti-o da sotul tau.

Lucrurile pe care ne va face cea mai mare placere sa ni le amintim nu vor fi doar momentele grozave, ci si toate acele mici detalii pe care le vor fi punctat.  Doar ochiul unui fotograf profesionist va avea sensibilitatea de a surprinde aceasta multitudine de detalii. Alegerea unui fotograf profesionist de nunta care ni se potriveste inseamna alegerea persoanei careia ii vom incredinta realizarea amintirilor noastre.

Va face fotografii de mare calitate

De luni de zile te pregatesti pentru una dintre cele mai frumoase zile din viata ta si niciun detaliu nu ar trebui sa fie omis. Fotografiile sunt cea mai buna modalitate de a pastra o amintire intacta a nuntii tale. 

Daca smartphone-urile fac fotografii din ce in ce mai frumoase, calitatea nu va fi niciodata la fel de buna ca cea oferita de un profesionist. Fotograful isi face, in general, fotografiile in format RAW, care ofera o calitate superioara a fotografiilor si multa marja de manevra pentru retusare

Te va face sa iesi in evidenta

Evident, angajarea unui fotograf profesionist este destul de costisitoare, poate fi tentant sa apelezi la membrii familiei care au echipament. Diferenta semnificativa este ca a fi fotograf este o profesie in sine, o garantie a indemanarii, tehnicilor si talentelor pe care unchiul sau varul tau nu le au neaparat. Acest contrast vizibil poate fi observat imediat in fotografii. Fotograful profesionist stie sa te faca frumoasa, este si treaba lui in acelasi timp!

Alegerea fotografului este cruciala. Un fotograf profesionist, pe langa faptul ca face imagini de calitate, este obisnuit sa lucreze la nunti, stie unde sa stea, care momente sunt importante. Astfel fotografiaza detalii pe care oaspetii nici nu le vor fi observat, este discret si mai ales filmeaza la momentul potrivit pentru a avea expresia potrivita pe fete. 

Este o meserie care implica pasiune si precizie, care nu poate fi improvizata: de la fotografiere pana la editarea imaginilor, prin crearea de albume, fiecare ora de munca conteaza pentru rezultatul final.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez urmareste-ne permanent pe site-ul nostru nicoletaoancea.com – trupa cover spectacol 100% Live !

Postați comentarii