De ce sunt recomandate vizitele periodice in Clinica dentara Elveto Dent?

La Clinica dentara Elveto Dent, medicii stomatologi cu experienta, sfatuiesc pacientii sa programeze o vizita la fiecare 6 luni, sau chiar la 4 luni in functie de problemele pacientului. Aceste vizite de rutina sunt esentiale pentru mentinerea unei cavitati bucale sanatoase si a unui zambet estetic. Din pacate, un numar semnificativ de persoane persista sa creada ca aceste vizite nu sunt justificate daca nu au niciun simptom care sa trezeasca semnale de alarma cu privire la o eventuala problema.

Din acest motiv, specialistii de la https://elveto-dent.ro ofera mai multe informatii si motive pentru care vizitele periodice la stomatolog sunt esentiale.

O vizita la Clinica Dentara Elveto Dent pentru o curatare completa a dintilor

In Clinica Stomatologica din sector 2, se va face totul pentru a fi eliminata complet placa dentara si bacteriile acumulate in interiorul cavitatii bucale si pe suprafata dintilor in timp. Obtinerea unei curatari profunde a dintilor este primul motiv bun pentru care pacientii ar trebui sa viziteze dentistul si igienistul in mod regulat. Datorita instrumentelor lor specializate, acestia pot elimina toata placa dentare si bacteriile, chiar si in partile gurii care sunt mai dificil de accesat, ceea ce nu se poate spune insa si despre periajul clasic acasa, chiar si atunci cand acesta este facut cu produse foarte avansate, cum sunt periutele electrice si curatatoarele cu jet de apa sau chiar cu aer.

De asemenea, doar specialistii pot elimina tartrul care se poate forma pe suprafata dintilor. Tartrul apare atunci cand placa dentara care nu este complet eliminata zilnic se calcifieaza, adica devine foarte dura si ia o culoare galbuie. Tartrul poate fi indepartat numai in timpul curatarii profesionale. Cand nu se face in mod regulat curatarea, tartrul poate cauza probleme precum boala gingiilor denumita si gingivita.

Clinica dentara Elveto Dent | Clinica Stomatologica din sector 2 | Elveto-Dent.ro

Clinica dentara Elveto Dent

O examinare minutioasa a dintilor si a gurii

In ciuda a ceea ce s-ar putea crede, multe probleme orale sunt asimptomatice in fazele lor incipiente. Aceasta inseamna ca nu vor provoca simptome. Unele dintre aceste probleme includ cariile dentare si bolile gingivale. Astfel, este de o importanta primara sa fie vizitat periodic medicul stomatolog, deoarece numai el poate detecta aceste probleme atunci cand sunt in stadiul incipient. Examinand gura si dintii, el va putea pune un diagnostic si va trimite pacientul imediat la investigatiile corespunzatoare, asa cum sunt radiografiile sau chiar examenele RMN.

In absenta unui diagnostic, aceste probleme pot evolua rapid si tratarea lor va necesita apoi ingrijire mai complexa si mai scumpa in majoritatea cazurilor.

1 Comment

Join the discussion and tell us your opinion.

Biancareply
februarie 19, 2020 at 7:53 pm

Foarte pricepuți doctorii de la Elveto Dent!

Leave a reply