De unde pot fi obtinute carti ieftine

Cititul este o pasiune care are multiple beneficii pentru cei care il practica, contribuind atat la relaxarea si destinderea individului, cat si la imbunatatirea functiilor cognitive. Pentru iubitorii de carte, care nu se dau in laturi de la a investii anumite sume de bani in cultivarea acestei pasiuni, dar nu numai, o solutie foarte buna este reprezentata de carti ieftine online.

Dar de unde pot fi achizitionate carti online la preturi avantajoase? Raspunsul este de la anticariate, anticariatul www.printrecarti.ro punand la dispozitia cititorilor o colectie impresionanta de carti, din toate domeniile, de la literatura si critica, pana la dictionare, spiritualitate sau dezvoltare personala.

De ce un anticariat pentru achizitia de carti?

Un prim, probabil si cel mai important, motiv pentru care pasionatii de lectura aleg un anticariat de carti online este pretul foarte mic al acestora. Preturile cartilor vandute in anticariate pot fi chiar si cu 70-80% mai mici decat in librarii. Astfel ca suma de bani cu care cineva si-ar fi luat o carte dintr-o librarie este suficienta pentru cel putin doua carti din anticariat.

Intr-un anticariat se gasesc carti vechi. De aceea, pentru cititorii care sunt in cautarea unei carti de mult timp si nu au reusit sa o gaseasca pana acum, anticariatul este locul in care poate descoperi cartea mult dorita, ori poate o carte la fel de valoroasa.

De asemenea, pe rafturile acestuia pot fi gasite si aparitii noi, carti si volume ce au fost lansate chiar in acest an, iar stocurile unui anticariat sunt actualizate zilnic.

Carti ieftine online | Anticariat de carti online | PrintreCarti.ro

carti ieftine online

Prin urmare, oricine isi doreste o carte, indiferent de domeniu sau anul aparitiei, poate descoperi intr-un anticariat volumul cautat sau isi pot imbogati biblioteca cu volume vechi, de colectie, rare, adevarate comori literare.

Un alt motiv pentru care se merita achizitionarea de carti dintr-un anticariat este readucerea la viata a acestora, anticariatele salvand cartile care in alte circumstante ar fi ajuns la reciclare sau la groapa de gunoi.

In plus, cumparand carti de la anticariate este sustinuta si ecologia, in acest mod tipariturile si utilizarea hartiei sunt reduse, prin urmare si o parte dintre copaci sunt salvati.

Postați comentarii