Debitare cu laser in Bucuresti

Eficiența unui dispozitiv de tăiat cu laser combinat cu tehnologia sa avansată îl determină să utilizeze mai puțină energie decât alte metode de tăiere. De fapt, dispozitivele de tăiat cu laser vor folosi de obicei aproximativ 10kW de putere în timpul unei sesiuni de tăiere, în timp ce alte mecanisme de tăiere vor folosi aproximativ 50kW de putere. Întrucât producătorii caută să funcționeze mai inteligent și să folosească mai puțină energie, atât ca mecanism de economisire a costurilor, cât și ca mediu ecologic, frezele cu laser pot ajuta la realizarea acestui obiectiv. Mașinile de tăiat cu laser sunt o modalitate excelentă de a reduce consumul de energie în timpul procesului de fabricație

Deoarece frezele cu laser creează astfel de tăieturi precise, puteți fi siguri că piesele și ansamblurile dvs. sunt exacte. Mașinile de tăiat cu laser sunt programate cu programe CNC CAD / CAM, asigurându-se că aceleași tăieturi pot fi repetate de câte ori este necesar. Deoarece tăierea cu laser este extrem de precisă, puteți fi sigur că tăierile vor fi exact așa cum au fost programate. Rezultatul acestei precizări și programări este consecvența în fiecare proiect de fabricație. Când creați mai multe copii ale aceluiași produs, puteți fi sigur că fiecare copie iese exact la fel. De asemenea, puteți fi sigur că de fiecare dată când utilizați tăietorul cu laser, acesta va produce același produs de calitate.

Descoperiti serviciile noastre de debitare laser pe site.

Laserele cu mai multe axe permit o gamă largă de proiecte pe care tăietoarele laser le pot ajuta la finalizare. Pot tăia materiale de toate tipurile și grosimile diferite. Pot tăia cu ușurință atât structurile simple, cât și cele complexe. Mașinile de tăiat cu laser pot chiar tăia cu precizie o mare varietate de materiale, inclusiv metale, aliaje, diamante, materiale plastice, lemn și sticlă. Mașinile de tăiat cu laser pot crea forme complexe în toate aceste materiale, chiar și diferite materiale simultan, în forme complexe și extrem de precise. Precizia și precizia lor înseamnă că tipurile de tăieturi pe care tăietoarele laser sunt capabile să le facă sunt aproape nesfârșite.

www.laserprocessing.ro

Postați comentarii