Unde utilizam autocolante personalizate de la Marele Print

Informatii bine de stiut despre autocolante personalizate

Autocolante personalizate va ofera un mod convenabil de a plasa rapid si usor imagini sau sigle pe diferite suprafete. Mai ales pe suprafete drepte sau arcuite, este mai usor de lipit decat gaurile.

In acelasi timp, nicio tratare a reziduurilor este principalul avantaj al autocolantelor tiparite. Acest lucru nu va lasa gauri suparatoare sau cuie pe zona acoperita initial. Personalizati o eticheta utila pentru fotografia dvs. pentru uz personal.

Fie ca alegeti un set de autocolante personalizate pentru publicitate sau masina sau chiar laptopul dvs. , autocolantul poate fi tiparit in diferite dimensiuni si modele, precum format patrat, dreptunghiular sau panoramic. Da autocolantelor tale un caracter unic si infrumuseteaza-ti imaginile cu cadre si efecte creative. Prin urmare, foaia dvs. adeziva va fi o adevarata opera de arta.

Ce trebuie sa mai cunoastem?

autocolante personalizate

Cea mai recenta tehnologie utilizata de Marele Print poate crea etichete de tip autocolante personalizate si carton personalizat de orice format si material.

Aceasta tehnologie permite realizarea de etichete autoadezive alegand materiale (PVC, hartie Fasson, hartie acoperita) cu beneficiu de acoperire anti-zgarieturi.

Marele Print va permite sa comandati etichetele, autocolantele si cardurile dorite online la preturi incredibile si sa inregistrati momentul primirii. Puteti alege dintre urmatoarele materiale: adeziv din PVC, alb sau transparent, si diferite tipuri de hartie, adeziva sau neadeziva.

Tehnologia si materialele utilizate garanteaza cea mai inalta calitate. Comandarea acestor produse este foarte simpla si rapida. Calitatea, viteza de receptie si pretul imbatabil sunt caracteristicile centrului Marele Print.

Producem conform cererii:

  • Autocolante auto personalizate, autocolante pentru modificari auto;
  • Autocolante pentru masini, biciclete, copii, pereti sau mobilier;
  • Autocolante folosite pentru decorarea vitrinelor, rafturilor, usilor sau peretilor;
  • Eticheta produsului, ruloul sau codul de bare unic;

Unde le aplicam

O gama larga de aplicatii: decorare, promovare, eticheta, semnalizare etc. Multe posibilitati pentru personalizarea dimensiunii la suprafata: evidentierea conturului, laminarea mata sau neteda. Imagini de inalta calitate bazate pe cerneluri ecologice. Garantam cost redus si durabilitate.

Postați comentarii