Descoperă cele 8 ocazii când trebuie neapărat să dăruiești flori

Oferirea unui buchet de flori este deja un obicei străvechi, căci bărbații au cucerit inimile femeilor de sute de ani cu flori proaspete și parfumate. Dacă și tu te numeri printre aceia care știu că florile nu trebuie să lipsească atunci când vrei să oferi un cadou femeilor din viața ta, se poate întâmpla să ratezi unele momente importante.

În continuare sunt menționate câteva dintre motivele în care nu trebuie să uiți de flori!

Zile de naștere

Alături de cadourile de ziua de naștere pentru iubita sau soția ta, un acompaniament clasic este un buchet sau un aranjament  într-o cutie. În acest caz, merită să alegi trandafiri criogenati, un simbol al sentimentelor tale eterne. 

Aniversare

Fie că este vorba de începutul unei relații sau de o aniversare a nunții, femeile țin cont de ambele evenimente și vor aștepta în ambele situații un buchet uimitor de trandafiri.

Scuze

Dacă ai greșit și îți este greu să exprimi în cuvinte sentimentele și gândurile, de cele mai multe ori este suficient să oferi un aranjament floral într-o cutie și părerile de rău îți vor fi acceptate.

Logodna

Întrebarea, pe care fiecare femeie își dorește s-o audă, sună mult mai bine alături de un aranjament de flori de lux. Cutiile de flori sunt foarte potrivite pentru această ocazie, iar inelul poate fi ascuns în ele. Sau, poți personaliza aranjamentul , alegând culori, forme, litere sau numere, pentru a putea transmite și mai intens emoția momentului.

Surpriza specială

Surpriza resimțită la livrarea unui buchet sau aranjament floral este cel mai mare succes. Nimic nu poate fi mai frumos decât a oferi cuiva drag flori într-un moment neașteptat.

La revedere 

Nu este întotdeauna dureros, mai ales dacă asociezi momentul cu flori. Pentru atunci când o colegă își ia rămas bun, cadoul florilor este cel mai potrivit, iar un trandafir criogenat sau un aranjament special din aceste flori îi va aminti de experiența acumulată și momentele frumoase alături de colegi.

Pensionare

Există multe locuri de muncă în echipă, tineri și bătrâni lucrează împreună, așa că unul dintre colegii tăi se poate pensiona. Iar acesta este unul dintre momentele de la care florile nu trebuie să lipsească.

Nuntă

Dacă ești invitat la o nuntă, atunci nu poți merge fără un frumos buchet sau aranjament floral. Iar dacă vei alege să comanzi de la o florărie online, vei putea verifica rezultatul final, pentru a vedea dacă se potrivește cu adevărat momentului.

Postați comentarii