Descoperă mai multă aparatură de laborator, de la Amex Lab

Aparatura de laborator este un aspect esențial în interiorul unei astfel de instituții. Amex Lab este locul de unde poți comanda aparatură de laborator de ultimă generație, cât și consumabile, sticlărie sau alte accesorii. În funcție de nevoi, aparatura poate fi de diferite tipuri, astfel încât să îndeplinească necesitățile corespunzătoare anumitor domenii de activitate. Pe site găsești o mulțime de echipamente, accesorii, reactivi și multe alte aparaturi, care să îndeplinească facil standardele în materie de calitate și funcționalitate eficientă. Aparatura este de ultimă generație, reușind să acopere nevoile chiar și unora dintre cele mai complexe laboratoare, indiferent de domeniul în care acestea activează.

Aparatura cuprinde sute de produse în materie de agitatoare, analizoare grăsime, aparate de sigilat, autoclave, băi, balanțe, congelatoare, centrifuge, cuptoare, dispensere, distilatoare, extractoare, frigidere, hote, incubatoare, liofilizatoare, mașini de gheață, mașini de sitare, microscoape, numărătoare de celule, PCR, pipete, pompe de vid, purificatoare de aer, apă, reactoare și multe alte echipamente. Produsele ce țin de aparatura de laborator se potrivesc atât laboratoarelor medicale, cât și celor care se ocupă cu testarea altor substanțe precum cele din industria alimentară. În funcție de domeniul de activitate, poți selecta anumite resurse utile pentru o instituție de acest tip. Descopera mai multa aparatura de laborator pe site-ul amex-lab.ro. 

Magazinul online dispune de o gamă vastă de echipamente de măsură, utile de asemenea în diverse laboratoare. Acestea au în vedere analizoare de aer/gaz, analizoare oenologice, barometre, cititoare, colorimetre, densitometre, dinamometre, cât și alte echipamente de calitate. Produsele au o precizie ridicată, astfel încât să poată genera rezultate cât mai eficiente. Site-ul găzduiește o gamă completă de produse calitative, pe care le poți comanda pentru a echipa corect și eficient un laborator.

Consumabile pentru orice dispozitiv

Laboratoarele necesită, pe lângă aparatura de laborator, consumabile. Acestea sunt foarte importante, deoarece mai multe sunt de unică folosință. În acest caz, la Amex-Lab ai la dispoziție consumabile laborator microbiologie, consumabile pentru dializă, consumabile pentru laborator, adezivi, produse în materie de criogenie, detergenți, histologie, kituri și teste rapide, lubrifianți, produse pentru prelevarea probelor, saci pentru reziduuri, seringi, ace și șervețele. 

Toate acestea sunt foarte importante într-o cantitate suficientă, mai ales dacă timpul de activitate al laboratorului este unul crescut. De pe site-ul amex-lab.ro poți comanda o mulțime de consumabile utile, care să fie de ajutor pentru orice tip de laborator. Consumabilele reprezintă o parte foarte importantă a laboratorului, deoarece majoritatea sunt de unică folosință și deseori este interzisă complet reutilizarea acestora.

Sticlărie de laborator și accesorii

Amex Lab dispune de o categorie destinată sticlăriei de laborator, unde sunt disponibile mai multe variante de produse. Poți comanda online baghete de sticlă, bile de sticlă, borcane, camere, căni de laborator, cilindrii, conuri de sedimentare, cristalizatoare, produse de distilare, flacoane, pipete automate, plăci, recipiente de cântărire, sticlă de ceas, sticle de dozare, cât și alte tipuri de sticle. 

Variantele sunt multiple, iar pentru a alege ceva potrivit, te invităm să descoperi întreaga gamă de produse. Cu ajutorul lor poți echipa complet și corespunzător orice tip de laborator. 

Contact: comenzi@amex-lab.ro

Postați comentarii