Esti intr-un impas juridic si ai nevoie de un avocat?

Exista o multime de situatii in care avocatul este mai mult decat necesar. Foarte multe persoane considera ca avocatul trebuie sa fie prezent doar in cazurile penale, lucru total gresit. Necesitatea acestuia intervine in momentul in care trebuie sa solutionezi litigii legate de munca, treci printr-un divort, iti doresti custodia copilului sau trebuie sa recuperezi creante. In toate aceste cazuri avocatul joaca un rol foarte important, fapt pentru care trebuie sa nu iei nicio decizie pana nu discuti cu unul.

Esti intr-un impas si ai nevoie de un avocat Suceava? Contacteaza-l acum! In cazul in care te confrunti cu o situatie penala sau civila, un avocat este mai mult decat necesar. In aceste situatii ai nevoie de consultanta juridica, precum si asistarea impreuna cu reprezentarea in fata instantelor de catre un avocat. Clientul poate fi reprezentat in fata instantelor de judecata precum Judecatorie, Tribunal, Curte de Apel, precum si Inalta Curte de Casatie si Justitie. Totodata, exista ocazia reprezentarii si asistarii lor in cadrul parchetelor de pe langa instantele de judecata, de la nivelul inferior, pana la departamentele specializate precum DNA sau DIICOT, dar si in cadrul Serviciului de Probatiune.

Un avocat trebuie sa se ocupe totodata si de redactarea actelor cu caracter juridic. Pentru a contacta unul care sa faca acest lucru, gasesti pagina aici. Acest aspect include redactarea memoriilor, a opiniilor juridice, cererilor de revocare a masurilor preventive privative de libertate, a cererilor de inlocuire a masurilor preventive privative de libertate, plangeri impotriva actelor organelor de urmarire penala, cereri de liberare conditionata, cereri de apel ori contestatii impotriva masurilor asiguratorii, dar si alte acte.

Multiple arii de practica pentru toti clientii

Cei care care au nevoie de un avocat drept civil sau penal, pot beneficia de mai multe arii de practica in care activeaza acesta. In functie de situatii, pot solicita ajutorul unui avocat pentru infractiuni contra persoanei, contra patrimoniului, infractiuni rutiere sau infractiuni de coruptie si de serviciu. Serviciile de top si implicarea avocatului sunt doar cateva dintre beneficiile pe care le poti avea prin contactarea acestuia.

Totodata, poti opta pentru un avocat drept contraventional, drept comercial si litigii, executare silita sau dreptul familiei. Pentru acestea se acorda asistenta juridica si reprezentarea clientilor in mai multe categorii de litigii precum plangeri contraventionale, litigii comerciale, litigii de familie, litigii de partaj succesoral, actiuni in raspunderea civila contractuala sau delictuala ori procedura ordinului de protectie. La fel ca si in cazul dreptului penal, se redacteaza acte diverse cu caracter juridic de catre avocat.

Discuta cu un avocat despre problema cu care te confrunti!

Este foarte important sa nu iei nicio decizie pana ce nu discuti cu un avocat. Acesta te va indruma catre bune alegeri, interesul tau fiind pe primul loc. Vei fi reprezentat legal in bune conditii, iar apararea ta va fi formulata excelent.

Programeaza-te la o consultatie juridica! Poti face acest lucru, indiferent in ce stadiu este un dosar, fie ca ai dori sa incepi o procedura legala, sa deschizi un proces, fie ca esti deja in faza prezentarilor in instanta.

Postați comentarii