Descopera noua colecte de cuverturi de pat de la Patone!

Stiai ca a aparut noua colectie de cuverturi de pat?

Aceste cuverturi de pat de pat sunt confectionate cu scopul de a proteja lenjeria de pat si de a oferi un aspect autentic camerei tale. Indiferent de anotimpul in care ne aflam, aceste cuverturi moderne sunt gandite sa se adapteze fara probleme.

cuverturi de pat

Fibra principala din care sunt confectionate este cea a bumbacului natural, iar datorita acestei textura, cuvertura este moale si placuta la atingere. Magazinul online Patone de lenjerii de pat si accesorii iti pune la dispozitie o gama intreaga de cuverturi de pat din care sa alegi pentru tine si familia ta.

Aceste cuverturi Pucioasa sunt confectionate la noi in tara si ai garantia unei calitati superioare si un raport calitate-pret corect de care sa te bucuri. Aceste cuverturi de pat se deosebesc prin faptul ca sunt elegante si au in compozitie fibre naturale din bumbac organic. Astfel, acestea iti vor proteja lenjeria de pat impotriva prafului si a acarienilor. Este important ca aceste bacterii sa fie tinute la distanta, in special daca aveti copii, pentru ca sunt daunatoare organismului si pot provoca probleme respiratorii.

Cum se ingrijesc corect aceste cuverturi?

Avand in vedere ca sunt confectionate din bumbac, nu exista cerinte speciale pentru a curata corect si eficient aceste cuverturi de pat. Cu toate acestea, trebuie respectate anumite cerinte pentru a nu exista riscul deteriorarii fibrelor.

Este important ca inainte de prima utilizare sa fie spalata cuvertura, dar nu la o temperatura mai mare de 30 de grade pentru a nu afecta textura. Detrgentii utilizati pot fi cumparati din supermarket, dar este important sa nu contina inalbitori chimici. De asemenea, este indicat sa spalati atat asternuturile pentru pat la 30 de grade si calcarcarea acestora sa se faca la 130 de grade. Nu mai mult.

Nu spalati cuverturile si lenjeriile de pat impreuna cu prosoapele deoarece riscati sa obtineti un aspect foarte neplacut din pricina scamelor care se desprind in timpul procesului de spalare.

Postați comentarii