Publica un comunicat pentru INCEPERE PROIECT finantat prin granturi sau fonduri europene, pe Comunicate-PR.ro

Daca ai obtinut finantare europeana sau granturi, ai putea avea nevoie sa publici un comunicat de presa pentru comunicarea inceperii si unul la finalizarea proiectului. Scapa de grija comunicarii proiectului si obtine postarea anuntului tau in cel mai scurt timp si extrem de simplu.

Pasul 1

Descarca oferta oficiala despre care poti gasi detalii aici. Daca ai nevoie de mai multe comunicate sau daca oferi consultanta, contacteaza-ne pentru o oferta personalizata.

Pasul 2

Trimite-ne datele companiei tale si comunicatul de postat, pentru emiterea facturii.

Pasul 3

Plateste factura emisa pentru comunicatul de postat. Postarea se va face in cel mult 48 de ore de la inregistrarea platii din cont.

Pasul 4

Vei primi pe e-mail atat link-ul catre comunicatul tau, cat si capturi PDF, pentru a le avea in dosarul tau.

De ce Comunicate-PR.ro este varianta optima pentru comunicarea proiectului

Scapi de pasi inutili – poti descarca rapid de pe site oferta de pret de care ai nevoie. Nu mai e necesar sa o soliciti si sa astepti pana o primesti pe e-mail.

In cazul in care ai nevoie de mai multe comunicate (daca ai mai multe companii care au obtinut finantare sau oferi consultanta pentru clienti), poti solicita o oferta personalizata pentru nevoile tale.

Comunicatul tau va fi publicat pe Comunicate-PR.ro, site specializat in postarea de comunicate de presa, in cel mult 48 de ore lucratoare de la inregistrarea platii.

Comunicatul de INCEPERE PROIECT, dar si cel de finalizare sunt incluse in categoria dedicata, Granturi si fonduri europene.

Comunicatele tale raman permanent pe site.

Comunicatele tale apar si pe prima pagina a site-ului imediat dupa publicare

Anuntul tau poate avea inclus si un link dofollow.

Scapa de grija comunicarii proiectului tau si comanda un comunicat pe Comunicate-PR.ro. Vezi oferta aici.

Postați comentarii