Descopera serviciile de debitare cu laser

Sunt multe optiuni de utilizare a tehnologiei de debitare cu laser oferite de catre echipa Laser Processing iar printre ele gasim cateva avantaje majore:

Primul este eficienta ridicata a procesului si costurile mici. Aceasta tehnologie este foarte versatila si poate sa taie diverse materiale inclusiv metal, plastic si chiar piele.

Aceasta tehnologie de taiere cu laser este preferata pentru ca precizia este mai mare si se pot taia diverse forme si gauri sau chiar linii pentru a realiza proiecte interesante.

Cateva avantaje majore ale procesului de taiere cu laser sunt:

  1. Productivitate ridicata

Aici ne referim la faptul ca viteza si adancimea de taiere contribuie la o productivitate mai mare a acestui proces de debitare. In mod normal o raza laser se misca in mare parte cu 10 metrii per secunda.

Aceasta viteza este mult mai mare si rapida fata de metodele traditionale de taiere.

  1. Putere redusă de căldură

Un avantaj al vitezei mari este că reduce la minimum difuziunea căldurii în materialul din jur. Prin aceasta, zonele afectate de căldură (HAZ) sunt mai înguste și există o șansă mai mică de deteriorare termică a componentelor din apropiere.

Frezătoarele laser sunt, de asemenea, ideale în fabricarea dispozitivelor medicale. Acest lucru se datorează faptului că laserele pot tăia cu precizie, fără a deteriora componentele sensibile la căldură. Această abilitate a făcut posibilă construcția dispozitivelor în miniatură.

  1. Piesele sunt gata pentru următorul proces

Odată ce părțile sunt preluate din foaie după tăiere, acestea sunt de obicei pregătite pentru următoarea lor sarcină. Marginile sunt curate și gata pentru asamblare sau sudare etc.

Pe langa asta mai vedem un avantaj major al procesului de debitare cu laser precum excelenta taierii si calitatea marginilor – aici ne referim la faptul ca raza laser se focuseaza pe un singur punct si caldura nu se va extinde.

Echipa Laser Processing va vine acum in ajutor cu gama de servicii profesionale de debitare laser.

Postați comentarii