Cum sa alegem proteza de box Knockout

Atunci cand vrei sa te antrenezi ca un luptator de elita care sa isi faca KO adversarii ai nevoie de cele mai bune echipamente de box de la Knockout.

Daca si tu vrei sa iti cresti sansele de reusita in ring si sa iti depasesti conditia fizica, echipa Knockout Store iti vine acum in ajutorul tau cu cele mai bune proteze de box de pe piata.

O proteza de calitate de la Knockout te ajuta sa iti cresti sansele de evitare a accidentarilor legate de dantura ta si te va ajuta sa ai un grad ridicat de protectie.

Indiferent ca esti lovit cu pumnul, piciorul sau genunchiul in fata, se va propaga o unda de soc care se va dispersa in mandibula si in scalp.

Daca vei incasa prea des lovituri in dantura ta, atunci aceasta va avea de suferit, iar daca nu ai grija de ea, atunci va trebui sa faci pe viitor vizite la dentist.

Cu siguranta nimeni nu vrea sa se intample acest lucru. Cele mai urate lovituri de incasat sunt cele de uppercut pentru ca ele vor cauza un contact intre partea de sus si cea de jos a danturii tale.

Orice proteza de box are rolul de absorbire a impactului si sa disperseze cat mai bine socurile loviturilor tale incasate pentru ca la final sa reduca accidentarile grave la nivelul danturii.

Alegerea protezei de box nu trebuie sa fie o treaba grea daca stii care sunt cele mai importante criterii.

In primul rand trebuie sa ai confort si protectie cand iti alegi proteza de box – ambele criterii trebuie sa fie in balans si sa nu faci rabat de la una sau alta.

Depinde de fiecare persoana in parte acest balans dintre confort si protectie – de la caz la caz.

Daca tu esti incepator si vrei protectie maxima, alege o proteza mai groasa pana inveti sa te protejezi de lovituri. Cu cat avansezi in cariera si te aperi mai bine cu atat mai mult vei avea nevoie de o proteza dentara mai protectiva.

Descopera si gama de saci de box profesionali de la Knockout si antreneaza-te mai bine.

Postați comentarii