Digitalizarea – unul din ingrediente de nelipsit în domeniul vânzărilor


În ultimii ani, afacerile aflate în dezvoltare apelează la soluții de digitalizare pentru eficientizarea muncii și pentru creșterea calității serviciilor pe care le oferă. Printre aceste soluții se află și softurile de automatizare a vânzărilor (SFA) dedicate echipelor de agenți de vânzări, respectiv serviciile de integrare ERP pentru magazinele online. Acestea contribuie la reducerea erorilor umane și a timpului petrecut cu gestionarea datelor, permițând accesul la date actualizate în timp real.

Pe lângă instrumentele de gestionare a datelor, în afaceri este importantă și protecția acestor date. De asemenea, adaptabilitatea la cele mai recente inovații în tehnologie este o trăsătură importantă a business-urilor în 2022, dar și în viitor. Transformarea digitală îți permite să creezi o rețea puternică de informații, pe care o poți utiliza ulterior în dezvoltarea afacerii.

Tendințe digitale pentru un viitor strălucit al vânzărilor

Securitatea cibernetică. Emergența tehnologiilor determină specialiștii în IT să dezvolte soluții care să mențină informațiile în siguranță. Domeniul vânzărilor este vulnerabil prin natura informațiilor prelucrate. Datele despre clienți, informațiile confidențială sau planurile de business pot să fie o țintă atractivă pentru atacurile cibernetice, motiv pentru care securitatea e esențială în afacerea ta.

Agilitatea. Uneori, chiar și cu măsuri de securitate de calitate, există situații în care atacurile cibernetice pot produce pierderi de date. De aceea, este recomandat ca business-urile să aibă pe lângă sistemele de protecție și soluții de recuperare a datelor. În acest fel se evită prejudiciile majore și activitatea poate reveni la normal în scurt timp.

Automatizarea. Operațiunile de vânzare sunt complexe și softurile de automatizare permit preluarea comenzilor și a datelor despre comenzi direct în sistemul de gestiune și contabilitate. Timpul pe care echipa de vânzări îl petrece în prelucrarea comenzilor este scurtat, iar serviciile oferite de compania ta ajung la o calitate superioară.

Deschiderea către transformarea digitală. Fii la curent cu noutățile în domeniu și implică-te activ în consolidarea suitei de tehnologii implementate în compania ta. Vezi oportunitățile pe care ți le oferă softurile pentru afacerea ta și asigură-te că folosești soluții actualizate pentru a atinge potențialul maxim al operațiunilor de vânzare.

Optimall by AROBS te ajută să ții pasul cu tehnologia și să fii mai productiv!

Cu o experiență de peste 18 de ani în integrarea soluțiilor de mobilitate în afaceri, echipa Optimall by AROBS oferă o suită de aplicații adaptabile la orice industrie. Indiferent că vrei să mărești performanța echipei tale de vânzări, să ai un magazin online mereu actualizat sau să eficientizezi procesul de livrare, contactează-ne la optimall@arobs.com sau la  0748158881.

Postați comentarii