Dispensere de dezinfectare maini – Pressgel.ro

primul și cel mai important avantaj al unui dozator automat de dezinfectant este că acesta oferă o experiență cu adevărat fără atingere. Nu există nicio problemă la apăsarea unui buton sau a unui mâner (ca în cazul celor acționate cu piciorul). Aceste dozatoare au senzori cu ultrasunete care eliberează dezinfectantul odată ce vă țineți mâinile sub duză. Este rapid, sigur și pur și simplu mai eficient.

 1. Ușor de utilizat
  Pentru fiecare aparat, ușurința de utilizare este cea care determină fezabilitatea acestuia. În timp ce alegeți un dozator de dezinfectant, veți dori ceva care să fie ușor de utilizat, spre deosebire de cele manuale.

Dispenserele pentru dezinfectarea mâinilor Pressgel sunt mai bune decât cele tradiționale, deoarece distribuie dezinfectantul automat. Nu trebuie să aplicați presiune fizică asupra dozatorului; puneți-vă mâinile sub duză și vă oferă cantitatea potrivită.

 1. Eliberează o doză standard
  Unul dintre cele mai mari avantaje ale unui aparat automat de dezinfectare a mâinilor este că oferă o cantitate standard care este suficientă pentru curățarea ambelor mâini.

Aceste doze standardizate sunt de obicei pulverizate pe mâini, ceea ce cauzează pierderi minime sau inexistente, spre deosebire de cele manuale, care eliberează uneori igienizant suplimentar.

 1. Elimină un punct de contact
  Dezinfectantele manuale pentru mâini necesită împingerea pompei pentru a elibera dezinfectantul. Atingerea pompei poate răspândi o mulțime de germeni, deoarece o folosesc și persoanele cu mâinile murdare.

Cu dozatoarele de dezinfectant pentru mâini fără atingere, nu există un punct de contact comun, ceea ce înseamnă că mai puțini germeni sau nu vor fi transferați de la o persoană la alta.

 1. Aspect modern
  Distribuitoarele de dezinfectant pentru mâini fără contact au de obicei un design elegant și elegant. De asemenea, adaugă un apel modern locurilor în care sunt instalate.

Dacă instalați un dispozitiv de dezinfectare a mâinilor fără contact la locul de muncă, atunci dați într-adevăr o atmosferă de înaltă calitate mediului dvs.

Postați comentarii