Chiuvete Blanco Inox si Granit

Dintre diferitele tipuri de materiale pentru chiuvetă de bucătărie, granitul pare a fi cea mai luxoasă alegere pentru aspectul său rafinat și personalitatea sa. Cele mai multe chiuvete de granit pe care le vedeți pe piață nu sunt piatră naturală pură. Acestea sunt produsul realizat dintr-o combinație de praf de piatră de granit și rășină acrilică într-un raport tipic de 80:20. Chiuvetele compozite care conțin cuarț și rășină acrilică nu au prea multe diferențe cu chiuvetele naturale din granit și, prin urmare, oamenii folosesc ambele nume pentru a însemna același lucru. Unii proprietari preferă chiuveta de granit în bucătăria lor, în timp ce unii nu. Fiecare dintre ei ar putea avea motivele lor pentru astfel de decizii.

Dacă nu doriți să vă lăsați influențați de oricare dintre opinii, atunci este esențial să înțelegeți bine interiorul acestei opțiuni înainte de a încheia. Iată câteva informații care pot fi utile în acest scop.

(P) Descoperiti mai multe chiuvete Blanco din Granit.

O întrebare privind durabilitatea sa

Mulți oameni fac o greșeală luându-și aspectul sofisticat atât de în serios încât încep să se îndoiască de durabilitatea sa. Dar granitul este o piatră naturală și, după ce a fost supus unui tratament la foc, apare ca unul dintre cele mai bune materiale impermeabile, rezistente la căldură, rezistente la pete și rezistente la zgârieturi și cipuri. Apoi, nu trebuie să aplicați etanșare pe el, spre deosebire de o chiuvetă de piatră pur naturală. Cu toate acestea, ar trebui să aveți grijă la întreținerea acesteia, mai ales atunci când este vorba de petele încăpățânate. Suprafața poate ceda cu ușurință reacțiilor chimice. Pentru a vă asigura că nu se întâmplă așa, trebuie să respectați liniile directoare ale producătorului pentru curățare și să evitați utilizarea produselor care îi pot afecta baza.

Descoperiti si gama noastra de chiuvete din Inox de la Blanco.

Unele chiuvete compozite pot ceda la căldură, din cauza căreia rășina se poate topi și provoca pete. De asemenea, poate ajunge să deschidă calea zgârieturilor. Aceste probleme sunt evitabile dacă cumpărați numai chiuvete de granit de calitate premium de la un brand de încredere. Companiile bine stabilite vă pot oferi modele care sunt extrem de tolerante la căldură și se pot asigura că obțineți valoarea totală de returnare din aceasta. De exemplu, puteți explora o chiuvetă de bucătărie din granit de către Blanco Germany.

Postați comentarii