Drenaj limfatic – o procedura ce sporeste slabirea si detoxifierea

Tu ce parere ai despre procedura de drenaj limfatic

Masajul de drenaj limfatic este o forma blanda de masaj care promoveaza miscarea lichidului limfatic in jurul corpului pana la un porces natural de detoxifiere ce ajuta si cu pierderea kilogramelor in plus.

Lichidul din sistemul limfatic ajuta la eliminarea deseurilor si a toxinelor din tesuturile corpului. Unele conditii de sanatate pot determina acumularea de lichid limfatic. Persoanele care sufera de limfedem, fibromialgie si alte boli pot beneficia de masaj de drenaj limfatic.

In acest articol, vom explica beneficiile masajului de tip drenaj limfatic si cum sa pregatiti si sa efectuati acest masaj acasa. Cu toate acestea, se recomanda sa procedati la un centru autorizat de modificare si remodelare a corpului, precum centrul Fysiogand din Bucuresti.

Dar cum se efectueaza drenajul limfatic?

drenaj limfatic

Terapia de drenaj limfatic se face printr-o procedura simpla: se apasa o tehnica de masaj, care actioneaza asupra lantului ganglionar. Practic, drenajul este un masaj efectuat de un specialist sau cu ajutorul echipamentelor de drenaj. Aceasta procedura ajuta la eliberarea limfei si la promovarea procesului de slabire. Rezultatele evidente au aparut dupa prima luna de tratament. Ai aici mai multe detalii: http://www.fysiogand.ro/drenaj-limfatic/

De asemenea, trebuie sa se urmeze o dieta. Exercitiile si tratamentele efectuate in saloanele de infrumusetare sunt concepute pentru a consolida tesutul conjunctiv, a imbunatati circulatia sangelui si a absorbi excesul de grasime sub piele. Pentru cele mai bune rezultate, se recomanda combinarea drenajului limfatic cu o dieta cu continut scazut de grasimi, cu continut scazut de zahar si cu continut scazut de zahar, precum si masaj si exercitii fizice.

Fysiogand are pachete promotionale

Aceasta procedura de drenaj este disponibila si la Centrul de remodelare corporala Fysiogand din Bucuresti. Au o echipa de terapeuti profesionisti care va vor ajuta sa va atingeti obiectivele.

Aranjati o intalnire de drenaj si profitati de pachetele promotionale disponibile numai in Fysiogand din Bucuresti!

Postați comentarii