Care sunt cele mai romantice orașe din Europa?

Cu toții ne dorim să plecăm în vacante, însă din păcate timpul nu ne permite să vizităm diferite țări exotice, mai ales atunci când nu ne aflăm în concediu.

Cu toate acestea însă, există atât de multe Oferte city break super atractive, astfel că la sfârșit de săptămână putem călători rapid, cu avionul într-un oraș din străinătate. Pentru cuplurile care își doresc să se relaxeze la sfârșitul săptămânii departe de casă, agențiile de turism au oferte de city break în cele mai romantice orașe din Europa.

Paris

Parisul este fără doar și poate, cel mai romantic oraș din Europa și din lume. Foarte multe filme de dragoste au fost făcute în orașul iubirii, și foarte multe povești de dragoste s-au scris aici. Conform unei legende, în capitala Franței au avut loc cele mai multe cereri în căsătorie, în cadrul unei cine romantice la unul din restaurantele găzduite de Turnul Eiffel.

Viena

De asemenea trebuie să aducem în discuție și capitala Austriei. Viena este unul dintre cele mai romantice orașe de pe continent. Nimic nu se compară cu o plimbare cu caleașcă trasă de cai. La fiecare colț de stradă simțiți cum vă gâdilă la urechi muzica lui Mozart. Odată ce ajungeți în Viena aveți impresia că ați pătruns într-o altă lume, mult mai fascinantă și mai plină de romantism.

Praga

Orașul de aur după cum este denumită capitala Republicii Cehe, este unul dintre cele mai romantice orașe de pe continent. Podul Carol este unul dintre cele mai romantice locuri din oraș, unde în atmosfera boemă foarte multe cupluri și-au exprimat sentimentele în decursul anilor. Mulți bărbați și-au făcut curaj și și-au cerut partenerele în căsătorie în acest oraș minunat.

Roma

Roma sau orașul etern după cum le place romanticilor să-l numească, este locul în care se simte romantismul pe fiecare metru pătrat. Într-un city break în capitala Italiei vă puteți plimba pe străduțele fermecate din cartierul Trastevere, puteți mânca o înghețată delicioasă la o terasă din Piața Navona sau vă puteți plimba pe aleile din parcul Vila Borghese.

O vizită la Roma însă nu este completă dacă nu vă puneți o dorință înainte de a arunca un bănuț în Fontana di Trevi.

Acestea sunt așadar câteva dintre cele mai frumoase și cele mai romantice orașe din Europa. Dacă doriți să aveți parte de momente pline de romantism, cu siguranță trebuie să vizitați aceste orașe, iar agențiile de turism vă oferă posibilitatea de a călători la Paris, Roma, Praga sau Viena cumpărând bilete de avion ieftine.

Postați comentarii