Eficientizează-ți operațiunile de payroll cu un program salarii

Orice companie cu un număr ridicat de angajați are nevoie de un program salarii, dar și de o soluție pentru o administrare personal eficientă. Prin utilizarea unor aplicații performante, specialiștii HR își pot organiza mai bine activitățile zilnice, și vor avea un volum de muncă redus. Procedând astfel, vor avea ocazia să își îndrepte atenția mai mult spre dezvoltarea organizațională, ori pentru a crește implicarea și satisfacția angajaților la locul de muncă.

Digitalizarea transformă procesele de HR

Un program salarii, integrat cu un soft pentru administrare personal face mult mai ușoară gestionarea proceselor de payroll și resurse umane. Este foarte greu să gestionezi manual, în mod clasic toate actualizările legislative, de care trebuie ținut cont la procesarea și calculul salariilor. În plus, trebuie să ai o evidență a datelor angajaților, a documentelor și contractelor acestora, a conturilor lor bancare sau a altor informații importante. O aplicație pentru administrare personal permite stocarea tuturor acestor date în format electronic, de unde pot fi accesate indiferent de locație sau de ora la care ai nevoie de ele. Prin urmare, atunci când ai nevoie de un anumit document, sau de o informație despre un angajat, nu trebuie să cauți prin dosare în format fizic și printre hârtii tipărite, la care ai acces cu greu uneori. 

Generare simplă a rapoartelor

Furnizarea unor rapoarte actualizate și precise către management sau instituțiile statutului este o parte esențială a unui program salarii. Ceea ce poate fi o sarcină consumatoare de timp pentru echipa de HR sau salarizare, este simplificată de o soluție software care generează rapoarte. Într-un mod intuitiv, ai parte de rapoarte personalizate, care oferă echipelor de salarizare o vizualizare clară și actualizată a situațiilor de interes. Mai mult, pentru a ajuta la identificarea oportunităților de îmbunătățire, opțiunea de a genera rapoarte este foarte importantă. Atunci când au la dispoziție un program salarii, dar și un soft pentru administrare personal, specialiștii în resurse umane din companii au parte de un flux optim de lucru, iar birocrația se reduce la minimum.

Transmiterea fluturașilor de salariu

Generarea fluturașilor de salariu, și trimiterea acestora către angajați, este o sarcină care poate ocupa o parte semnificativă din timpul de lucru al unui specialist HR. Un program salarii performant are inclusă o funcționalitate prin care se pot genera fluturașii cu toate informațiile dorite, și care permite transmiterea lor direct pe adresa de email a angajaților. În acest fel, există o comunicare transparentă în cadrul companiei, iar salariații au parte de informații despre veniturile lor în format electronic.

Centralizarea datelor pentru o administrare personal eficientă

Disponibilitatea informațiilor despre angajați pe o singură platformă face mult mai rapide operațiunile de administrare personal. La fel ca un program salarii, o soluție software pentru gestionarea personalului sprijină într-o mare măsură activitatea specialiștilor HR, oferindu-le posibilitatea de a vizualiza în orice moment informațiile de care au nevoie.

Program salarii – instrumentul digital necesar companiei tale

Un proces eficient de salarizare este esențial pentru ca angajații să fie plătiți la timp. Prin organizarea și eficientizarea operațiunilor de payroll cu un program salarii, te asiguri că respecți legislația în vigoare, precum și că economisești timp, energie și resurse materiale. Prin utilizarea unui soft de salarizare, poate fi realizat calculul salarial pentru angajați, ținând cont de toate elementele variabile dintr-o lună: numărul de zile lucrate, ore suplimentare, sporuri, bonusuri, prime, absențe, zile de concediu medical, zile de concediu de odihnă și alte informații.

Soluții software configurabile de la UCMS by AROBS

Transformarea digitală a companiei tale este posibilă cu aplicațiile dezvoltate de UCMS by AROBS, furnizor de soluții software de payroll și HR. Specialiștii companiei au dezvoltat un program salarii, dp-Payroll, și True HR, o aplicație de resurse umane care eficientizează administrarea personalului. Fiecare soft conține câte 19 funcționalități distincte, configurabile pe nevoile specifice ale organizației tale. Pentru mai multe informații, ia legătura cu specialiștii UCMS by AROBS prin email la sales@ucms.ro sau la telefon 0738 822 537.

Postați comentarii