Electrostimulare | Un prim pas spre o noua silueta

Fa si tu electrostimulare pentru o silueta de invidiat

Programul de electrostimulare prin cavitatie este o forma de fitness intensiva, expertii evaluand ca 45 de minute de stimulare electrica echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica neintrerupta. Asa se vede imediat efectele unei sedinte de electrostimulare. De asemenea, datorita procedurii de electrostimulare, muschii devin mai fermi si grasimea este eliminata treptat.

electrostimulare

Pe langa tonifierea muschilor si arderea grasimilor, stimularea electrica creste metabolismul, circulatia sangelui si oxigenarea in zona.

Procedurile de electrostimulare corporala au fost utilizate initial pentru recuperarea muschilor astronautilor dupa intoarcerea din spatiu. Apoi a fost introdus in spitale cu multe caracteristici, in special in tratamentul leziunilor nervoase, durerii, reabilitarea dupa accidente. In saloanele de infrumusetare, aceasta tehnologie a atins un nivel extrem de avansat cu rezultate uimitoare, inaintea fitness-ului si chirurgiei plastice.

Rezultate si beneficii

Procedura de electrostimulare imbunatateste aspectul, intareste si defineste muschii, amelioreaza stresul si durerile musculare, reduce muschii pentru a-i face fermi, ajuta la tratarea artritei, reumatismului si asigura o viata sanatoasa prin promovarea fluxului sanguin.

Se recomanda acest tratament de trei pana la patru ori pe saptamana.

Contraindicatii: Femei insarcinate, diabetici, hipertensivi, persoane cu tije metalice sau stimulatoare cardiace electronice.

Ce altceva trebuie sa stiti despre stimularea electrica?

Pentru a intelege de ce stimularea electrica este atat de buna si benefica pentru corpul tau, trebuie sa intelegi un lucru important. Aceasta metoda a fost utilizata din 1940 si de atunci a fost imbunatatita din ce in ce mai mult.

Prin urmare, aceasta metoda ofera si rezultate mult mai rapide. In acest fel, nu doar muschii superficiali sunt activati, ci si muschii profundi. Ca rezultat, conditionarea corpului va fi, de asemenea, mult mai rapida.

Lucrul grozav este ca, pe langa o dieta echilibrata si o dieta, ai o modalitate suplimentara de a te ajuta sa obtii mai repede rezultatele pe care le doresti. Nu mai astepta si incepe acum o sesiune de electrostimulare.

Postați comentarii