Fitness acasă sau la sală?

O întrebare familiară pe care pasionații de sport o pun la un moment dat este dacă are sens sau nu reînnoirea abonamentului la sală sau dacă trebuie să investească în echipamente de antrenament pentru casă. Nu există un răspuns simplu, deoarece ceea ce funcționează pentru unul nu poate funcționa pentru celălalt. Pur și simplu prezentând avantajele și dezavantajele va fi mai ușor să vă decideți.

Aparaturafitness.ro

Avantajele achiziționării de echipamente fitness pentru casă

Să ai o sală de gimnastică sau o sală de antrenament în casă, devine din ce în ce mai popular, deoarece aduce mai multe avantaje:

Echipament de antrenament cu greutăți: Există o gamă largă disponibilă și nu este necesar să se apeleze la echipamentele complicate. Câteva seturi de greutăți și accesorii (cum ar fi o bancă, mănuși de antrenament și, eventual, o minge medicinală) sunt un început excelent pentru un program de pregătire acasă.

Comoditate: Puteți lucra în sala de sport făcută în casă de fiecare dată când doriți, fără restricții și în confortul necesar. Folosiți-vă echipamentul de antrenament atât timp cât doriți, ascultați genul de muzică care vă ajută să vă împingeți limita și să vă bucurați de confidențialitate, dacă asta doriți. Mai presus de toate, nu este nevoie să călătorești.

Igiena: Exercițiile la domiciliu înseamnă că nu trebuie să vă bazați pe alții pentru a lua în considerare igiena. Doar persoanele din gospodăria dvs. vă folosesc echipamentul și există mult mai puțin pericol de a vă îmbolnăvi. În plus aveți la dispozitie baia personală, nu una publică.

Cheltuieli: sSălile de casă pot fi destul de ieftine, fiind disponibile o sumedenie de produse de acest gen pe piață, la fel și accesoriile de bază. Astfel puteți economisi bani pe termen lung, evitând abonamentele scumpe la sală.

Avantajele antrenamentului la sală

Să aruncăm o privire asupra avantajelor dacă alegeți să mergeți la o sală

Gama de echipamente pentru antrenament diversificată: Există mai multe echipamente pentru a lucra, pentru a acoperi o gamă mai mare de exerciții și pentru a antrena o selecție mai largă de mușchi și grupe musculare.

Supraveghere: Toate sălile de fitness necesită instructori de fitness autorizați să supravegheze și să verifice execuția exercițiului, dar să și ofere sfaturi despre cum să folosiți echipamentul de antrenament în mod corespunzător și să evitați un acccident neplăcut.

Facilități: Pe lângă faptul că au vestiare și dușuri obișnuite, o mulțime de săli de gimnastică oferă, de asemenea, facilități, precum o saună și o piscină interioară. Poate fi un beneficiu suplimentar dacă doriți să vă relaxați în acest fel după exerciții fizice.

Motivație: Dacă ați plătit un abonament sală pe termen lung, poate fi un stimulent puternic să continuați cu programul de antrenament, astfel ar fi risipă de bani, nu?

Cheltuieli: Dacă mergeți la sală rar, doar pentru a vă menține în forma, probabil că este mai logic să alegeți un abonament pe termen scurt, decât să achiziționați echipamente de antrenament care nu vor mai fi utilizate după un anumit timp.

Pentru mai multe detalii și asistență protesionistă vizitați Aparaturafitness.ro.

Postați comentarii