Foloseste benzi LED pentru a schimba in totalitate aspectul casei

In secolul luminii, tehnologia LED a venit ca o continuare fireasca a evolutiei modalitatilor de iluminat. De la becurile clasice, vechi, cu incandescenta, s-a ajuns la sisteme de iluminat mult mai complexe, mai fiabile si mai placute din punct de vedere estetic, niste benzi LED fiind un exemplu foarte bun in acest sens.

Tipuri de benzi LED care exista pe piata si care se pot gasi la Led Concept.

Exista 2 tipuri de astfel de sisteme de iluminat pe care le puteti cumpara de pe site-ul www.led-concept.ro:

  1. Benzi led monocrom ( ce contin o singur culoare pe banda) – acestea sunt de culoare alba, alba calda sau alba rece sau benzi led de diferite culori precum albastru, rosu, verde, galben, mov;
  2. Benzi LED RGD (ce contin mai multe culori pe banda) – acestea va permit sa aveti pe o singura banda led mai multe culori pe care le poti schimba folosind o simpla telecomanda.
benzi led

Unde se pot monta aceste sisteme de iluminat?

Avand in vedere ca principalul cuvant in cazul acestor benzi este versatilitatea, raspunsul la intrebare este “peste tot”. Ele pot fi implementate intr-o serie larga de locuri si obiecte insa cel mai adesea le putem regasi in interiorul sau dedesubtul obiectelor de mobilier cum ar fi dulapuri, sertare sau birouri.
Sunt si cazuri in care aceste produse sunt folosite in scop artizanal pentru a scoate in evidenta anumite margini sau elemente ce se doresc a fi observate mai usor. Faptul ca unele benzi LED sunt capsulate folosind gelul transparent poate face posibila implementarea lor pentru a ilumina si alte obiecte mai indedite cum ar fii acvarii sau bazine cu apa.
Toate locurile unde aceasta forma de iluminat poate fi montata se datoreaza in principal designului si modului in care acest circuit menit sa producea lumina este gandit.

Cateva avantaje pe care le au niste benzi LED

In primul rand, pentru ca niste benzi LED intrunesc toate calitatile pe care orice corp de iluminat pe baza de tehnologie LED le indeplineste: sunt foarte rezistente in timp, prietenoase cu mediul, usor de intretinut si eficiente din punct de vedere al costurilor.

In al doilea rand, pentru ca aceste sisteme de iluminat pe baza de LED mai aduc un plus, si anume acela al versatilitatii. Fiind montate pe aceste suporturi sub forma de banda, aceste materiale aduc atat beneficiul iluminarii, cat si pe acela al eficientei din punct de vedere al spatiului ocupat si desigur, pe cele estetic, mai sus amintit.