Obtine o forma perfecta a nasului cu ajutorul operatiei de rinoplastie

Forma si dimensiunile nasului sunt aspecte care au un impact major asupra infatisarii, motiv pentru care operatia de rinoplastie a devenit unul dintre cele mai solicitate proceduri estetice din intreaga lume. Nu toti ne nastem cu un nas perfect, insa nu trebuie sa uitam de faptul ca pe langa aspectul estetic, nasul este totusi o parte esentiala a sistemului respirator, motiv pentru care o disfunctie la nivelul acestuia ne poate genera reale probleme de sanatate.

De-a lungul timpului oamenii au fost destul de rezervati in privinta acestei proceduri avand in vedere ca in trecut aparatura medicala era destul de limitata, iar riscurile erau desigur si ele pe masura. In prezent insa, gratie avansarilor tehnologiei din domeniul medical de estetica, lucrurile sunt mult mai simple astazi atat pentru medici, cat si pentru pacienti care vor putea renunta la tot soiul de prejudecati si temeri.

Rinoplastia ramane insa o procedura medicala destul de complexa in sensul ca este absolut esential ca aceasta sa se desfasoare exclusiv in cadrul unor clinici de specialitate. Desi poate parea un moft, operatia de rinoplastie reprezinta o solutie prin care se poate oferi nasului o forma si o marime potrivita, dar care totodata poate corecta si anumite probleme de respiratie de la nivelul nasului. Iata insa cateva lucruri importante pe care trebuie sa le stii despre operatia de rinoplastie!

Rinoplastia este o procedura medicala menita sa remodeleze nasul.

Rinoplastia are o indicatie foarte clara si anume, menirea acesteia este aceea de a remodela nasul, de a-i oferi o forma si o marime mai placuta, imbunatatind totodata si respiratia. Daca in trecut procedura era un care lasa urme, iar recuperarea era una de durata, in prezent aceasta procedura nu mai lasa urme vizivile, iar recuperarea este mult mai usoara.

Pentru ca foarte putini dintre noi ne nastem cu un nas perfect din toate punctele de vedere, astfel ca mai devreme sau mai tarziu in viata, cu certitudine ne vom dori cu orice pret sa corectam, astfel ca rinoplastia reprezinta unica solutie la care putem apela atunci cand ne dorim un nas „perfect”.

Rinoplastia poate corecta deviatia de sept

Deviatia de sept desi nu este o afectiune foarte grava, cert este faptul ca acestea poate avea consecinte neplacute asupra pacientilor care se confrunta cu asa ceva. Mai exact, vorbitul nazal si respiratia ingreunata reprezinta unele dintre cele mai comune simptome ale deviatiei de sept. In tip aceasta poate insa genera si alte probleme mult mai complicate precum este sinuzita, motiv pentru care este recomandat ca deviatia de sept sa fie corectata cat mai curand atunci cand afecteaza respiratia profund.

Operatia de rinoplastie poate reduce sau inlatura complet sforaitul.

Operatia de rinoplastie aduce numeroase beneficii pacientului, printre care se numara desigur si faptul ca aceasta poate reduce intensitatea sforaitului sau il poate chiar inlatura complet. Desi sforaitul in sine nu este o afectiune grava, aceasta este neplacut si adesea are un impact negativ asupra partenerului/partenerei de viata, care nu se va putea odihni corespunzator din pricina acestuia.

Postați comentarii