Gama de chiuvete de Bucatarie Blanco

O chiuvetă cu un singur castron fabricată comercial poate avea o lungime de până la 33 inci, în timp ce un model cu două castron poate ajunge la 48 inci. Oricare dintre acestea ocupă o mulțime de bunuri imobiliare din bucătărie, deci decizia dvs. se poate baza pe cât de mult spațiu pe contor puteți rezerva. Bugetul vă poate ajuta, de asemenea, să alegeți – dar în orice remodelare, costul chiuvetei este departe de cea mai mare parte.

Majoritatea oamenilor care gătesc preferă o chiuvetă mai mare decât mai mică: nu auziți adesea pe cineva plângându-i chiuveta că este „prea mare”. O chiuvetă subdimensionată se înghesuie și se aglomerează rapid și este greu să speli vase mari, tigăi și wokuri; spațiu suplimentar este mai bun atât pentru pregătirea alimentelor, cât și pentru curățare. Dar, odată ce chiuveta dvs. depășește o anumită dimensiune, recomandă Buttrick, ar trebui să aveți un cap de pulverizare sau un robinet cu gât de gâscă pe care îl puteți folosi pentru a spăla particulele de mâncare spre scurgere.

Rețineți că extra, cum ar fi plăcile de scurgere integrate (cum ar fi cea de mai sus) vor consuma mai mult spațiu. O altă considerație: este util să rezervați un spațiu de contor pe ambele părți ale chiuvetei pentru stivuirea obiectelor nespălate și curate.

Ce ar trebui să știu despre metodele de instalare?
Cele mai multe chiuvete de bucătărie sunt instalate în unul din cele trei moduri:

O chiuvetă încastrată se potrivește într-un decupaj de pe blat, cu janta sprijinită pe blat.

O chiuvetă sub montaj este instalată sub blat.

O chiuvetă frontală cu șorț, care este în general mai lungă și mai adâncă decât media, este instalată astfel încât fața sau „șorțul” să fie expusă pentru un aspect de cabană.

Descoperiti acum si gama noastra de chiuvete Blanco din Inox.

Evident, dacă înlocuiți o chiuvetă veche, dar nu blatul, trebuie să vă asigurați că decupajul va găzdui noua chiuvetă. Dacă dulapul permite, este posibil să puteți dimensiona chiuveta extinzând decupajul. Același blat, chiuvetă mai mică? Nu este recomandat.

O serie de chiuvete de pe piață sunt cu două până la trei centimetri mai adânci decât cele obișnuite de opt centimetri. În funcție de lățimea și lungimea chiuvetei, adâncimea suplimentară poate face mai ușoară spălarea vaselor supradimensionate – ceea ce este util mai ales pentru oricine gătește pentru o familie mare sau pentru un număr mare de oaspeți. (Gândiți-vă la acea tigaie de prăjitură pentru curcanul de vacanță.) Un alt plus: dacă chiuveta dvs. este vizibilă de la masa de luat masa, este mai ușor să ascundeți vasele și vasele murdare.

www.chiuveteonline.tm.ro

Postați comentarii