German Kultur Haus anunta oferta de cursuri 3+1 gratis

Învață limba germană din confortul casei tale! Centrul nostru de limbă străină, German Kulturhaus, vine în sprijinul doritorilor și oferă cursuri online tinerilor și adulților, punând la dispoziție module pentru orice nivel lingvistic, de la A1.1 și până la B2.2.

                De ce să ne alegi? Echipa noastră de traineri dedicați, prin devotamentul și profesionalismul lor, te aduce cu fiecare modul mai aproape de stăpânirea limbii germane, prin învățare de calitate. Se folosesc materiale atractive, suport audio-video performant și metode de predare moderne, cu eficacitate dovedită, la un preț mult mai avantajos decât cel al unui curs fizic. Afla mai multe despre cursurile de limba germana online GermanKulturhaus aici: https://www.germankulturhaus.ro/cursuri-limba-germana-online/

                Fie că vrei să evoluezi în carieră, să începi studiul unei limbi străine căutate, sau să  comunici facil cu prietenii din țările vorbitoare de limbă germană, solicită o ofertă de preț la cursurile oferite de German Kulturhaus, sau intră pe site-ul nostru pentru a beneficia de oferta promoțională a pachetului 3+1 https://www.germankulturhaus.ro/cursuri-limba-germana-bucuresti/. În plus, la înscrierea alături de un prieten,  primești 10% reducere!

Aveți intrebări despre cursurile organizate de noi? Pentru răspunsuri rapide la intrebări frecvente sau la orice altceva, vă invităm să ne contactați direct, această este o modalitate foarte bună de a obține răspunsuri personalizate! De la înscriere pană la absolvire, suntem aici cu fiecare pas!

Detalii poți obține la numărul de telefon 0773 973 955, sau direct pe email folosind formularul de contat. Adresa centrului de limba germana Strada Anton Pann 17, București 030167

Postați comentarii