Cum eviți costurile erorilor de payroll cu un soft pontaj performant?

În această perioadă în care digitalizarea prinde tot mai mult contur și înlocuiește procesele manuale, o aplicatie pontaj angajati sau un soft pontaj este cheia spre a optimiza procesul de salarizare pentru a evita erorile. În payroll cifrele sunt importate. Orice greșeală, oricât de mică poate crea probleme mari și poate cauza penalități costisitoare, ceea ce nu este de dorit. De aceea există în prezent instrumente care ne ajută să ne eficientizăm munca, să câștigăm timp și să eliminăm erorile umane.

Evită erorile de pontare cu o aplicatie pontaj angajati

O aplicatie pontaj angajati te ajută să elimini erorile care pot interveni la pontare. În primul rând, elimină erorile pe care le-ar putea face angajații. Prin intermediul aplicației, ei pot avea acces la programul de lucru și pot solicita în format digital învoiri sau schimburi. În situația în care apar suprapuneri de program sau de concedii, nu vor putea înainta solicitările. Prin urmare, se păstrează o evidență clară asupra programului de lucru precum și a concediilor.

În alt doilea rând, un soft pontaj contribuie enorm la eliminarea erorilor pe care le-ar putea face pontatorii. Datele colectate de la angajați sunt corecte și corespund realității. Dacă sunt anumite situații speciale, precum orele suplimentare care trebuie gestionate mai atent, o aplicatie pontaj angajati oferă flexibilitate de a jongla cu datele. Prin urmare, la final de lună poți interveni foarte ușor asupra neconcordanțelor, astfel încât să corelezi datele într-un mod corect.

Date de pontaj precise, calcule salariale corecte

Pontajul influențează calcul salarial, mai ales dacă vorbim de concedii sau ore suplimentare. Un soft pontaj performant nu doar că te ajută să ai un pontaj precis, însă datele colectate le importă în sistemul de salarizare. Acesta, pe baza datelor primite, alături de cele din contract și reglementările legislative, realizează calculele salariale corespunzător. Prin urmare, salariile vor fi plătite corect și nu vor fi exista penalități.

Alege soluțiile UCMS by AROBS

O aplicatie pontaj angajati extrem de performantă, dar și cu experiență, care pune accent pe inovare și pe soluționarea problemelor în cel mai mic detaliu este True HR . Pe lângă funcția de pontare, softul te ajută să administrezi personalul într-un mod cât mai eficient și să ai o gestiune unitară asupra activității din departamentul de resurse umane. Pentru a afla mai multe informații despre soft, contactează-i pe specialiștii UCMS by AROBS la office@ucms.ro sau la numărul de telefon: 0720 534 424.

Postați comentarii