Ghid de cumparaturi: Genele false

Senzualitate, dramatism, pasiune, seductie… Toate aceste stari pot fi exprimate printr-o singura privire. Se spune despre ochi ca sunt oglinda sufletului, dar si punctul de atractie al unui machiaj spectaculos. O femeie ce poarta un machiaj bine realizat este si mai atragatoare, insa ”cireasa de pe tort” a unui machiaj reusit o constituie genele false. O pereche de gene false confera oricarei priviri profunzime si intensitate.

Tipuri de gene false

In industria frumusetii se gasesc mai multe tipuri de gene false.

  1. Genele banda
  2. Genele individuale (tip ”smocuri”)
  3. Extensiile de gene

Genele de tip banda si cele de tip ”smoc” sau ”manunchi” sunt folosite atat de make-up artisti, dar pot fi aplicate si individual, de neprofesionisti. Nu este si cazul extensiilor de gene, care pot fi aplicate numai de profesionistii din domeniul de beauty.

Este important de stiut si faptul ca genele banda se pot reutiliza si au o durata de viata mult mai mare atata timp cat sunt ingrijire corespunzator. Genele individuale (smocuri) sunt mai usor de aplicat decat genele banda si sunt ideale pentru ca personalizeaza look-ul oricarei femei. Ele pot fi aplicate fie pe toata baza ochiului, fie doar in coada ochiului, pentru un look simplu, dar de efect!

Cum aplici corect genele false?

Genele false se aplica numai cu ajutorul unui adeziv special, care poate fi negru sau transparent. Adezivii de gene false se gasesc in magazinele unde se comercializeaza si extensiile de gene. Cei mai potriviti adezivi sunt cei care au rezistenta indelungata si, foarte important, care nu lasa reziduuri inestetice. Adezivii care trebuie folositi sunt aceiasi, indiferent ca se doreste aplicarea unor gene false banda, a unor gene fir cu fir de la Cupio sau a unor gene tip smocuri.

In cazul unor gene false banda, se aplica adezivul sub forma unei linii subtiri de-a lungul benzii genelor false. Se asteapta 20-30 de secunde pentru a se usca adezivul, iar mai apoi se pozitioneaza banda genei false dinspre coltul interior al pleoapei, spre coltul exterior, cat mai aproape de linia genelor naturale. Cu ajutorul unui deget se potriveste banda genei false pentru o fixare ideala.

In cazul genelor false individuale (smocuri sau fir cu fir), se toarna 1-2 picaturi de adeziv pe o suprafata curata. Ulterior, cu ajutorul unei pensete, se desprinde manunchiul sau firele de gene de pe ambalaj si se inmoaie capatul genei/genelor false in adeziv. Se aplica deasupra genelor naturale, cat mai aproape de linia acestora. Se incepe din coltul exterior si se continua spre coltul interior al pleoapei.

Unde gasesti gene false din par natural?

Pentru un aspect cat mai original, poti incerca o pereche de gene din par natural. Le gasesti la Cupio. Acestea sunt confectionate manual, de obicei din par de nurca si sunt la mare cautare deoarece ofera stil, confort si sunt accesibile. Mai mult de atat, sunt foarte usoare si flexibile.Este important de stiut ca aceste produse sunt ”Cruelty free” – adica sunt obtinute de la animale ce nu au suferit nici o vatamare. Firele de par pentru genele naturale sunt obtinute in timpul sezoanelor de naparlire, fiind apoi sterilizate pentru a se garanta siguranta folosirii lor.

Genele din par natural pot fi folosite pana la 30 de ori. Pentru a le intretine cat mai mult timp si a le pastra curate, asigura-te ca le oferi o ingrijire corespunzatoare.

Nu uda genele din par natural! Evita sa te speli pe fata daca ai genele aplicate. Totusi, daca o faci, ai grija ca apa sa nu ajunga pe suprafata genelor aplicate. De asemenea, nu te da cu mascara si foloseste un adeziv potrivit pentru lipirea lor.

Postați comentarii