Apeleaza la proceduri non-invazive precum cea de cavitatie

Tratamentul de cavitatie este un tratament nedureros de remodelare

cavitatie

Nu trebuie sa uitam ca cavitatie este o alta optiune pe drumul catre remodelarea corporala. Sau, pentru ca stii deja ca este foarte eficient in eliminarea nodulilor grasi, noi recomadam aceasta procedura prin prisma avantajelor dobandite.

Stiati insa ca acest tratament nu este doar o metoda non-invaziva de liposuctie, ci si o metoda neagresiva? Cu toate acestea, tratamentul este placut, pielea este delicata si nu se simte durere, stiati aceste lucruri?

Zonele de actiune ale tratamentului

Cavitatie implica o serie de utilizari, iar dupa tratament va aparea un zambet pe fata dvs. In zonele despre care femeile se plang cel mai des, cum ar fi abdomenul, fesele, si mainile, tesutul adipos este redus si indepartat. In plus, membrele inferioare sunt mai subtiri si aspectul lasarii va fi corectat, crescand astfel elasticitatea pielii. Va veti bucura de performanta de reducere a fibrozei si veti corecta defectele pielii dupa liposuctie non- chirurgicala.

Cavitatia are si multe avantaje care te pot convinge sa recurgi la astfel de proceduri. Detalii mai multe aici: http://www.fysiogand.ro/cavitatie/

In primul rand, tratamentul nu provoaca durere si nu necesita anestezie. Efectul va fi vazut in curand, iar timpul de aplicare este foarte scurt. Mai mult, nu necesita recuperare ulterioara si este un proces complet neinvaziv.

Care va fi impactul dupa acest proces?

Celulele adipoase sunt descompuse. Urmatoarea intrebare va fi: Ce se va intampla cu continutul redus? Nu va faceti griji ca trigliceridele, acizii grasi sau colesterolul vor fi distribuiti in organism. Acestea sunt absorbite prin procese naturale din corpul nostru si excretate de sistemul limfatic.

Dupa finalizarea catorva sesiuni cu o frecventa de cel mult 40 kHz, veti vedea cu siguranta la un corp de invidiat.

Trebuie sa stiti ca aceste rezultate vor aparea imediat dupa prima sesiune, faptul ca depinde de individ. Cu alte cuvinte, daca procentul de grasime este scazut, atunci aceste rezultate vor aparea, desigur, mai repede.

Postați comentarii