Idei de cadouri scumpe pentru femei

Sa bucuri si sa celebrezi unicitatea unei femei pare o sarcina extrem de dificila. Indiferent daca femeia pentru care vrei sa cumperi un cadou scump este mama ta sau iubita ta, exista o oarecare confuzie in ceea ce priveste alegerea cadoului perfect.

Nu e usor sa patrunzi in mintea unei femei. Prin urmare, trebuie sa presupui anumite lucruri atunci cand vrei sa faci un cadou scump unei persoanei importante pentru tine.

Orice lucru impachetat in multe emotii si sentimente va fi bine venit pentru o femeie. Asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la ideea de a-i darui un cadou materialist si scump.

In caz ca te gandesti sa faci o cheltuiala importanta pentru femeia din viata ta, aici este locul potrivit sa descoperi cateva idei cel putin interesante.

1. Un parfum scump. Femeile au o slabiciune cand vine vorba despre parfumuri de firma scumpe. Aproape tuturor femeilor le place sa aiba la dispozitie un parfum decent pe care sa-l foloseasca inainte de a iesi din casa. Prin urmare, poti opta pentru un astfel de cadou, indiferent de varsta sarbatoritei. Fie ca este vora de sora, iubita, sotia sau mama ta, ea va aprecia cu adevarat un parfum scump.

2. Un ceas de dama scump. Acesta este un alt cadou scump pe care poti sa-l oferi unei femei de ziua ei sau chiar fara o ocazie speciala. Daca bugetul tau este flexibil si esti dispus sa faci o cheltuiala semnificativa pentru femeia din viata ta, atunci un ceas de firma poate constitui cadoul ideal.

3. O geanta Hermes. Ai auzit vreo femeie care sa nu iubeasca sa primeasca genti de firma? Se intampla extrem de rar. De ce? Pentru ca o geanta de firma cum este Hermes tinde sa fie una din cele mai bune cadouri pentru femei. In afara de a fi un accesoriu estetic deosebit, geanta este practica. Pe de alta parte, chiar daca vorbim despre o femeie care mai are inca 100 de genti, ea nu se va uita cu suspiciune atunci cand in colectia sa vei adauga o piesa valoroasa.

4. O bijuterie cu cristale Swarovski. Inelele, bratarile si cerceii cu cristale par sa aiba un loc special in inima oricarei femie. De aceea, aceasta este una din cele mai bune idei de cadouri pe care o poti lua in considerare. Oricand va purta bijuteria de la tine, ea isi va aminti de tine.

Acestea au fost unele din cele mai scumpe cadouri pentru o femeie. Sau un produs de sex shop daca crezi ca o va suprinde un astfel de cadou.Pe care il vei alege pentru femeia din viata ta?

Postați comentarii